Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3315 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Bet aš ne apie rusinimą kalbu.

Bet gyvenant kitur daugumai atsiranda menkinamas požiūris į gimtąją kalbą Redaguota , nario O.R.E.G.O.N.A.S.

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

Jei nori šnekėti taip taisyklingai, tuomet reikia sakyti ne anglėjimas, o anglifikacija. Anglėjimas galėtų būti, tarkime, virtimas anglimi.

O jei į temą - nemanau, jog įvairių kalbų skolinių vartojimas yra didelė blogybė, jei jie vartojami buitinėje kalboje, tačiau, esant reikalui, gebama šnekėti taisyklingai. Visgi, bėda ta, jog kiti visiškai nebesugeba rašyti/šnekėti taisyklinga lietuvių kalba - tačiau, mano manymu, net jei nevyktų anglifikacija, dalis lietuvių vis tiek nemokėtų rašyti.

Apie kokį dar gyvenimą Rusijoje tu kalbi?? Mes gyvenam nepriklausomoje Lietuvoje, beje, šiais metais 25 metų nepriklausomybės jubiliejus.
Aiškiai prisižiūrėjęs rusiškų televizijos kanalų.

Nemaišyk 1990 kovo 11 d. ir 1991 m. sausio 13 d. Šiemet atgautai Lietuvos nepriklausomybei jau bus 26-eri metai.

(redaguota)

Jei nori šnekėti taip taisyklingai, tuomet reikia sakyti ne anglėjimas, o anglifikacija. Anglėjimas galėtų būti, tarkime, virtimas anglimi.

O jei į temą - nemanau, jog įvairių kalbų skolinių vartojimas yra didelė blogybė, jei jie vartojami buitinėje kalboje, tačiau, esant reikalui, gebama šnekėti taisyklingai. Visgi, bėda ta, jog kiti visiškai nebesugeba rašyti/šnekėti taisyklinga lietuvių kalba - tačiau, mano manymu, net jei nevyktų anglifikacija, dalis lietuvių vis tiek nemokėtų rašyti.

Nemaišyk 1990 kovo 11 d. ir 1991 m. sausio 13 d. Šiemet atgautai Lietuvos nepriklausomybei jau bus 26-eri metai.

Ačiū, kad ištaisei klaidą, aš ,,tiksliukas", tad su istorija nelabai draugauju :) Redaguota , nario DanLT

Tą anglėjimą aš parašiau ironiškai, anglis omeny ir turėdamas. O į temą, tai kartą teko nuvažiuot į miestą(heh, ne dažnai tenka), o tiksliau, į Šiaulius. Einu gatve, o prie buto stovi jaunimas ir kalba, aplinkui slankiojau gal 5 minutes, daugiau nei pusę jų kalbos buvo vien angliškai. Nežinau kaip jums, bet man tai buvo šlykštu klausyt.

Tą anglėjimą aš parašiau ironiškai, anglis omeny ir turėdamas. O į temą, tai kartą teko nuvažiuot į miestą(heh, ne dažnai tenka), o tiksliau, į Šiaulius. Einu gatve, o prie buto stovi jaunimas ir kalba, aplinkui slankiojau gal 5 minutes, daugiau nei pusę jų kalbos buvo vien angliškai. Nežinau kaip jums, bet man tai buvo šlykštu klausyt.

Gal todėl, kad jos pats nemokį?

Eik Namo

Dar Vilniuje nebuvai ;)

Šokiruotų išvis vaizdai.

O čia labai gerai, kad jie moka anglu as well. Asmeniškai manau, kad anglų kalba yra viena iš tų ateities kalbų, nes dabar ja šneka visas pasaulis, o ateityje turbūt bus taip, kad daugelis kalbės angliškai. Dabartinė karta (2000m. , neįsižeiskit "lohų" karta) moka šnekėti angliškai gerai ir tikrai labai tikiuosi, kad jie išvyks iš Lietuvos ir ten susikurs gerą ateitį, beje tikiuosi, kad lietuvių kalba išnyks.

Guess who's back

Apie kokį dar gyvenimą Rusijoje tu kalbi?? Mes gyvenam nepriklausomoje Lietuvoje, beje, šiais metais 25 metų nepriklausomybės jubiliejus.

Aiškiai prisižiūrėjęs rusiškų televizijos kanalų.

Aš kalbu apie asmenis, kurie emigruoja į Rusiją, o ne gyvenančius Lietuvoje

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3315 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...