Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4777 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Na, kalbu iš asmeninės patirties, juolab, kai tenka dažnai susidurt su daugelio failų formatų skirtumais, tai žinau ką sakau.

Na man nera taip buve kad perkelus faila is windows os i linux hostinga jis neveiktu ar siaip mestu kokia klaida, jei sunku iziureti visus space bei tabs tuomet notepad++ turi tokia funkcija kaip "Rodyti visus simbolius" kur leis lengvai be klaidu parasyti/redaguoti yml ar koki kita faila.

Jei galima patartina naudoti kuo daugiau utf-8 formata rasant tekstinius failus.

Taciau taip linux EOL (end of line) truputi skiriasi nuo windows os, nezinau man nera iki siol buve problemu susijusiu su EoL galbut del to kad naudoju windows 8, taciau nemanau jei failo gavejo os nepadare pakeitimu tuomet ir issiunciamo failo os taip ir lieka nesuprasta :lol:

Redaguota , nario BoQsc

Na man nera taip buve kad perkelus faila is windows os i linux hostinga jis neveiktu ar siaip mestu kokia klaida, jei sunku iziureti visus space bei tabs tuomet notepad++ turi tokia funkcija kaip "Rodyti visus simbolius" kur leis lengvai be klaidu parasyti/redaguoti yml ar koki kita faila.

Jei galima patartina naudoti kuo daugiau utf-8 formata rasant tekstinius failus.

Taciau taip linux EOL (end of line) truputi skiriasi nuo windows os, nezinau man nera iki siol buve problemu susijusiu su EoL galbut del to kad naudoju windows 8, taciau nemanau jei failo gavejo os nepadare pakeitimu tuomet ir issiunciamo failo os taip ir lieka nesuprasta :lol:

Matai, jiems dėl tų UTF-8 ir visų kitų formatų ir atsiranda tie EOL nesutapimai. Man yra tekę su tuo susidurt, o neišmanantiems tai yra labai dažna problema.

banner.png

(redaguota)

Sveiki taigi turiu toke problema sukuriu serva viskas veikia viskas pasileidzia man prisijungti eina zaisti viska, o mano draugui prisijungt neina, koke gali buti cia problema. Su servu tikrai negali buti, nes kai nusiunciu draugui ta serva per jo pc paleidzia eina prisijungti viskas veikia o ant mano pc neveikia tai manau cia kazkas bus su pc.

Redaguota , nario MinseN
(redaguota)

Tai va Mapinu Servus, Padedu su pluginais, Ir daugiau dalyku. Man tik paliekate serva o as dirbu uz to servo /op arba admin. Kaina maza pagal mane, taip pat skelbiu reklamuoju serverius kuriu puslapius. Nori, kad pamapinciau ar kazka padaryciau ant tavo servo Skype : martianas51.

Laukiu jusu prasymu...

Keletas Nuotrauku :

1bc97da8799fb8e74b6c67a34ad6a527320.png

ee035425a4718ce93b1a66516602205a399.png

68405b77b1d20218a70464d69a7c765d385.png

cfb4545717d11ca38e5d546b1c64099963.png

Taip pat statau skurdzius spawn ir t.t , kaip sis :

c207643927b1949ee4e3251457498f53191.png

Redaguota , nario Mc.Cheotos.Lt
  • Neigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4777 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...