Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4379 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

na gerai, man error'a meta tokį:

error: Could not create the java virtual machine

error: A fatal exception has occurred. program will exit.

Man šita error'a išmete staiga, žaidžiu žaidžiu ir išsijunge mc, bandau įjungti, ir vsio erroras. kodėl?

Help please

Mirti- tai niekis, baisu negyventi.

Matai gerą ėjimą, pabandyk surasti dar geresnį.

Gyvenimas tarsi šachmatų partija, keičiasi su kiekvienu ėjimu.

Blogas planas geriau negu jokio plano.

(redaguota)

Reik sukurt scameriu lista su IP ir kuo daugiau duomenų :D

Nebloga ideja... Isivaizduok saita kuriame gali viesai paskelbti asmeni vagimi... O jei dar apmokestinus ir imetus vagiu topus... Veliau dar ir apdovanojimai... Kaikas pataptu milijonierius, jei pats sugebetu isvengti savo iskastos duobes. Nes lietuviai yra lietuviai - kad tik kaimynui blogiau. :D

Bet cia jau offtopic. Na jei unitazas sako kad blogas tai manau nera jau labai geras zaidejas forumuose.

Na siame forume galima atpazinti blogus naudotojus pagal rep ir paknaisiojus nadotojo parasytus komentarus, aisku yra ir daugiau budu bet taip tik ilysciau dar i didesni offtopic... Kurio ir taip nera maza sioje temoje. :D

BY THE WAY. I temos "savininko" klausima buvo atsakyta. Jei offtopicku uzsiimantys forumo "zaidejai" to DAR nemato. :D

Redaguota , nario BoQsc

Sveiki Supergames.lt lankytojai noriu paklaust kodel kai pvz statau serwe ir noriu pasijungt GAMEMODE Atgal i Adventure kai pasijungsiu neina nieko griaut?

Kas padės 5+Rep

nes adventure mode nieko negalima greut jei nori griaut daryky survival

• Teigiamai 1

Šokau Aukštai, Kritau Žemai. Visi Sakė Bus Blogai. Bet P-X Gyvenu Gerai.

aš ne iš tų kurie bėga aš iš tų kur xuj pagausi.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4379 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...