Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3382 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, galvoju reikia ant vasaros ieškotis batų, ir radau VTY firmos batus ir neesu apie juos nieko girdėjęs, Gal kas nors turi juos ar turėjot? Ir kaip jie nešiojasi? Va Galvoju būtent šitus pirkti, išsakykite savo nuomonę. http://www.deichmann.com/GB/en/shop/home-mens/home-mens-shoes/00009001341439/VTY*Mens*Lace*up*Trainers.prod?amp;s=2&imgFmt=&productCode=00009001341439&filter-cat=/home-mens/home-mens-shoes/home-mens-shoes-trainers&positionInList=64

Seniau nešiodavau VTY, visai nieko batai, grąžinti atgal teko tik kartą, dėl medžiagos broko. Tokius kokius įkėlei, turiu, tik visiškai juodus nusipirkęs tinkliniui, nes žiauriai lengvi. Sportui, gal ir gerai, bet tik ne pavasariui: padas per silpnas bus.

mknvc.lt

PSN wanheda_tk
Steam /id/_wan
Discord wan#2716

(redaguota)

Seniau nešiodavau VTY, visai nieko batai, grąžinti atgal teko tik kartą, dėl medžiagos broko. Tokius kokius įkėlei, turiu, tik visiškai juodus nusipirkęs tinkliniui, nes žiauriai lengvi. Sportui, gal ir gerai, bet tik ne pavasariui: padas per silpnas bus.

Jo, jo aš irgi tą patį galvoju pavasariui jie nelabai skirti, labiau žiemai.

Redaguota , nario caLypso`
(redaguota)

Lygindamas VTY ir Nike, galiu pasakyt, kad patogumu Nike tikrai lenkia laabaaai smarkiai. Bet su kaina irgi tas pats, Nike daugiau kainuoja, bet ir patogumo ir kokybės atžvilgiu gausi geresnį produktą. Ir Nike turi gal 20 kartų didesnį pasirinkimą tokių batų. Nike Roshe One arba Nike Stefan Janoski Max serijos yra kažkas panašaus kaip tie kur tu numetei ir kuriuos galima įsigyti Lietuvoj.

Redaguota , nario Justas Š.

76561198120178421.png

i5-4690 | GTX 1060 | 250GB SSD | 8GB 1600Mhz RAM | Fractal Design Define R5

(redaguota)

Esu pirkęs žieminius batus VTY, tai kliuksėjo rupūžės. :D Eidavau ir garsas būdavo toks jog būčiau į kokį šūdą įlipęs. :D

Todėl nuo to laiko arba "Nike" arba "Adidas" patys geriausi batai.

Na sakyčiau ne visi "Adidas", "Nike" yra pagaminti kokybiškai, nes aš jau dvejus metus nešiojau "Nike" O šiais metais nešioju "Adidas" Ir man jie tikrai nesudaro didelio įspūdžio, nes visi šie batai man plyšta nesulaukus metų laiko. Na šiaip dėl grožio tai tikrai gražūs, Arba tiesiog reikia gerai apgalvoti kokius pirkti nes šiaip nusipirkus tik dėl grožio batus jie tikrai nelaiko.nusipirkau šiais metais : http://www.deichmann.com/LT/lt/shop/vyrams/vyrams-avalyne/00012701274516/Vyri%C5%A1ki*sportba%C4%8Diai.prod?amp;imgFmt=&productCode=00012701274516&filter-cat=/vyrams/vyrams-avalyne/vyrams-avalyne-sportbaciai&positionInList=2Šuos "Adidus" Bet tikrai niekam nepatarčiau tokių pirkti, nes tikrai sakau nieko juose gero nėra, Neperseniausiai aš juos klijavau nes neįmanoma buvo vaikščioti.

Redaguota , nario caLypso`
(redaguota)

Yra ir gerų batų deichmane (neskaitant adidas, nike ir kitų stipresnių firmų). Tik reikia apžiūrėt normaliai tuos batus, o ne stvert iškarto tuos kurie lai gražūs. Turėjau pats VTY, atnešiojau metus, buvo mėgstamiausia pora. Nesiskundžiau kokybe kaip už tokią kainą.

Redaguota , nario Flume

7f1d657af87f408184ad0da6852b802459ac03cb

R.I.P lukonic will be missed

2009-12-03 - 2016-12-29

Na sakyčiau ne visi "Adidas", "Nike" yra pagaminti kokybiškai, nes aš jau dvejus metus nešiojau "Nike" O šiais metais nešioju "Adidas" Ir man jie tikrai nesudaro didelio įspūdžio, nes visi šie batai man plyšta nesulaukus metų laiko. Na šiaip dėl grožio tai tikrai gražūs, Arba tiesiog reikia gerai apgalvoti kokius pirkti nes šiaip nusipirkus tik dėl grožio batus jie tikrai nelaiko.nusipirkau šiais metais : http://www.deichmann.com/LT/lt/shop/vyrams/vyrams-avalyne/00012701274516/Vyri%C5%A1ki*sportba%C4%8Diai.prod?amp;imgFmt=&productCode=00012701274516&filter-cat=/vyrams/vyrams-avalyne/vyrams-avalyne-sportbaciai&positionInList=2Šuos "Adidus" Bet tikrai niekam nepatarčiau tokių pirkti, nes tikrai sakau nieko juose gero nėra, Neperseniausiai aš juos klijavau nes neįmanoma buvo vaikščioti.

Prieš metus ir aš tokius pačius turėjau (Tie kur nuorodoj adidas) Jie plyšo ir man, kokybe nepasižymėjo. Dabar turiu šiuos http://www.deichmann.com/LT/lt/shop/vyrams/vyrams-avalyne/00012701247297/Vyri%C5%A1ki*sportba%C4%8Diai.prod?amp;imgFmt=&productCode=00012701247297&positionInList=8 pirkau žiemai ir ką galiu pasakyti, tikrai geri batai, ir patogūs ir kokybiški. 

Ir šiaip Deichmann gera parduotuvė yra, visada duota 3mėn garantiją batams.

mknvc.lt

PSN wanheda_tk
Steam /id/_wan
Discord wan#2716

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3382 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...