Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3791 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

question.png

Dauguma susimąsto apie tai kaip galėtų užsidirbti internetu, kaip geriausiai investuoti savo laiką. Aš taip pat kurį laiką galvoju, ir negaliu apsispręsti "Kas geriau: kurti verslą ar projektą?". Ką turiu omeny sakydamas "verslą"? Tai kuomet nuolat dirbi, darai kažkokius užsakymus kitiems žmonėms už atlyginimą. O sakydamas "projektą" turiu omeny, jog dirbi sau, investuoji savo lėšas ir tikiesi jog pabaigus tai neš kažkokį pelną su nedidele "kūrinio" priežiūra. Šiuo metu turiu nemažai laisvo laiko(po mokslų) ir daugybę programavimo patirties, kurią norėčiau kažkur panaudoti. Jeigu nesunku, parašykit savo nuomonę, nepamirkite argumentuoti. Tai padės apsispręsti visiems. Ačiū iš anksto.

Redaguota , nario Alter
  • Teigiamai 2

Žvilgtelk MMB, jie labai fainus jaunimo verslumo skatinimo projektus kuria :) . Manau pagelbės. Jei ką kreipkis į mane :) 

Tik, patikėk manimi, jeigu kuri verslą, daryk kažką unikalaus ir nematyto, o ne dar vieną perpardavinėjančią parduotuvę. :)

Hey, mano vardas Simas. Esu UI/ UX dizaineris iš Vilniaus. Baigiau Interaction Design Genoblio universitete. Dirbu su startup'ais ir kuriu geriausią kada nors egzistavusį samp serverį :)

Jeigu dar kažko apie mane nežinai, tai brūkštelk į skype :) 

Mielai atsakysiu :)

Prieš investuojant į verslą, apgalvok ko reikės, kokie sunkumai gali ištikti ir vienas nepadarytum, kokios problemos. Apgalvok savo žignsius į priekį, jei pasiseks ką darysi jei nepasiseks ką darysi viską. Kiekvieną dalyką pasistenk apgalvoti, nors visų neapgalvosi, nes sunkumai ir problemos ištinka dažnai nelaukus. O tau siūlyčiau kaip geram programuotojui dirbti už pinigus, visus įskiepius ar pluginus daryti pagal pageidavimus. Nes tikrai sugebi daryti tai labai puikiai! :)

(redaguota)

Verslą, geriausia siust prekes is alli ar ebay ir pardavinet brangiau.

Daug rizikos, labai lėtas pelno augimas. Nemanau, kad verta net prasidėt.

Nori biznio? ( kalbu apie rimtą bizny nuo 20 metų ) Parašyk man į skaipą, parduosiu pigiai savo gyvenimo planus, ką planuoju veikt.

Cigarečių importas nedomina :D

Žvilgtelk MMB, jie labai fainus jaunimo verslumo skatinimo projektus kuria :) . Manau pagelbės. Jei ką kreipkis į mane :)

Tik, patikėk manimi, jeigu kuri verslą, daryk kažką unikalaus ir nematyto, o ne dar vieną perpardavinėjančią parduotuvę. :)

Kaip jau dauguma žino, Lietuvoje nieko gero neuždirbsi(kalbu iš patirties). Kadangi neturiu jokios patirties užsienio rinkoje, norėjau sužinot, kaip patogiausia sudaryti finansinius ryšius su užsieniečiais? T.y. Kaip jiems patogiausia atsiskaityti už mano teikiamas paslaugas?

Redaguota , nario Alter
(redaguota)

Daryk sporto, ripu svetaine, UFC, KHL, NBA, TENISO rungtynių, viena iš šių sporto šakų pasirink, geriausia NBA ir koks NFL, Lietuvoje toki projektų nėrą, žinoma į torrentus kelia bet ten arba ikelia po 2 dienų arba neikelią...

Tam reikia būt sporto entuziastu(o aš neesu). Projektą geriausia kurti su idėja, kuri tikrai būtų pačiam įdomi. Kalbant apie pelną, vėl gi reiktų metų metus plėsti, kad gauti bent kažką...

Redaguota , nario Alter

Daug rizikos, labai lėtas pelno augimas. Nemanau, kad verta net prasidėt.

Cigarečių importas nedomina :D

Kaip jau dauguma žino, Lietuvoje nieko gero neuždirbsi(kalbu iš patirties). Kadangi neturiu jokios patirties užsienio rinkoje, norėjau sužinot, kaip patogiausia sudaryti finansinius ryšius su užsieniečiais? T.y. Kaip jiems patogiausia atsiskaityti už mano teikiamas paslaugas?

prie ko čia cigaretės? 

Tam reikia būt sporto entuziastu(o aš neesu). Projektą geriausia kurti su idėja, kuri tikrai būtų pačiam įdomi. Kalbant apie pelną, vėl gi reiktų metų metus plėsti, kad gauti bent kažką...

nerėikia čia jokių entuziastų būti, padarai nakčiai, kad įrašynėtų, atsikeli ryte, ir ikelį rungtynes...

Eik Namo

Turiu viena idėja, su kuria būtų pelna gaut labai didelį, bet reikia pradinio kapitalo nemažo. Būsiu tikras lietuvis, ir norėsiu už idėja kažkokio atlygio, nes ji yra axuena. Jeigu sudominau parašyk až. O jog nemanytum kad kažkoks scam, tj paskaičiuok. investaves 67.2e gali gauti, 96-112e.

Verslininkai, eikit pardavinėt idėjas kitur. :D Tik prajuokinat.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3791 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...