Peršokti į turinį

MineCraft serverio idėjos.


Mantas S.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3020 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki šią temą rašau su dideliu klausimu skirtu tik serverių žaidėjams, galbūt turite įvairių pasiūlymų kokį serverį norėtumėte žaisti jūs? Rašyti savo idėją galite man asmeniškai į šio forumo žinučių gaviklį, bei skype kurį rasite mano profilyje, taip pat galite savo idėją skelbti viešai šioje temoje, kadangi lietuvoje tiek daug eilinių serverių, nusprendžiau jog norint išsiskirti iš minios reiktų įtikti daugumai žaidėjų, tad jeigu tu neturi nuomonės ką norėtum žaisti skaityk kitų komentarus ir idėjas, daugiausiai rep surinkusi idėją bus įgyventa naujame minecraft serveryje, detalių nenoriu atskleisti, bet viskas jau greitai, labai greitai sužinosite naujienas, apie idėjos vykdymą (plėtrą) sužinosite taip pat tiek šiame forume, tiek projekto forume, bus keliami atnaujinimai (šiame forume, bus tema "Kuriami serveriai" skiltyje) o tinklapio adresą paskelbsiu apsisprendus dėl projekto idėjos.

 

Iškart prašau jūsų minigames serverių idėjų net nesiūlyti, kadangi jų yra labai daug ir nueiti sužaisti vieną kitą minigame žaidimą galite pasirinktinai betkuriame serveryje, mus labiau domintų jūsų idėjos kurios tikrai įtrauktų žaidėją į nuotykių pilną minecraft gyvenimą, galite improvizuoti, dėkojame už jūsų fantaziją, tai mums tikrai labai daug reiškia!

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3020 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...