Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ko reikia geram cs servui


evilx

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5539 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Viskas priklauso nuo to kokio pobūdžio serverio Jūs norite. Ar tai bus rimtas serveris, ar tai bus pramoginis (t.y. su linksmais modais kaip war3 ir pan.), ar tai bus tiesiog serveris Clan War'ams daryti. Žinoma čia parašyti tik patarimai, jei jums tokie pavyzdžiai nepatinka, darykite kaip norite, o dabar aprašysiu viską aiškiai.

Serveris rimtiems ketinimams. Visų pirma turėkite instaliuotus MetaMod bei AMX Mod. Toliau, jums reikės "High Ping Kicker" kuris išmes žmones turinčius didelį lagą ir sukeldami strigimus kitiems. Šį failą rasite failų zonoje. Taigi pamastykime ko mums dar reikėtų normaliam serveriui... Turbūt reikės "ATAC Mod" kuris yra labai geras jei serveryje įjungtas "friendly fire". Jei žaidėjas užmuš saviškį, užmuštasis galės jam "atkeršyti" pasiringdamas vieną iš pateiktų bausmių. Šis dalykas tikrai pravers. Toliau žiūrime į kitus pluginus. Galite įdiegti "Anti-Camping" pluginą, šis pluginas parodys kuris žaidėjas stovi ar sėdi vietoj ir nieko nedaro. Na ir jei Jūs turite ne tiek ir daug ramų ir manote jog serveryje susidarys šioks toks lagas, tada patariame siųstis "HL Booster" kuris sumažins žaidėjų lagą. Na kaip ir viskas, rimtam serveriui tai pilnai pakanka, žinoma galite pridėti vieną kitą pluginą kuris kaip nors palengvintu serverio priežiūra. Tokio pobūdžio serveris atlaikytų nors ir 26 max žmonių, kadangi nėra baisių resursų kurie pridėtų lagų.

Pramoginis serveris "For Fun". Dažniausiai tokie pobūdžio serveriai turi didelius linksmus modus kaip "Warcraft3 AMXX" ar "Super Hero Mod". Taigi iš pradžių siūlau vis tobulinamą "Warcraft 3", yra nemažai rasių ir dar daugiau magijos ir kitokių efektų. Dėja naujausia šio modo versija skirta tik AMXMOD X versijai (nuo paprasto AMX jis skiriasi nemažai kuo, nors pavadinimas ir panašus), kurią galite gauti iš http://www.amxmodx.org. Arba jeigu naudojate Steam, galite atsisiųsti pilnai padaryta "Warcraft 3" . Žodžiu išeitį rasit. Kitas linksmas ir vienas iš didesnių modų tai kaip jau minėjau "Super Hero Mod", turi begalės herojų, ir tiek pat efektų. Nepasakyčiau, kad jis blogesnis už minėtąjį, bet tai jau skonio reikalas. Esamame faile yra tikrai daug herojų, bet jei jums reikia daugiau, tai tiesiog užuskite čia. Štai didieji modai jau instaliuoti, dabar mums reiktų mažesnės apimties mažesnių pluginų. Mmm pagalvokime... Galite instaliuoti neblogą pluginą kuris sulėtins žaidėja žiūrint kiek HP pas jį liko. Jei tokio norite, siųstkiės: AMX Slow Down Injured Players.

Na gal ir užteks, juk nenorit paversti žaidėjų kompiuterius lagų dėžėmis . Bei nepamirškite įdiegti HL Booster, nes be jo lagų tikrai bus daug.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5539 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...