Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3819 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

[20:31:46] *** Cαstello™ıllıı nori pridėti jus į „Skype“

Sveiki ̿|̿ ̿ |̶ ̶ ̶ ̶| |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ Ignas, norėčiau pridėti jus į kontaktų sąrašą. ***

[20:31:46] *** Cαstello™ıllıı nori pridėti jus į „Skype“

Sveiki ̿|̿ ̿ |̶ ̶ ̶ ̶| |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ Ignas, norėčiau pridėti jus į kontaktų sąrašą. ***

[20:31:50] *** ̿|̿ ̿ |̶ ̶ ̶ ̶| |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ Ignas pasidalino kontaktiniais duomenimis su Cαstello™ıllıı. ***

[20:31:52] ̿|̿ ̿ |̶ ̶ ̶ ̶| |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ Ignas: ?

[20:32:25] ̿|̿ ̿ |̶ ̶ ̶ ̶| |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ Ignas: taip?

[20:32:40] Cαstello™ıllıı: Matau mainai csgogiftą į csgodouble coinsus?

[20:34:09] Cαstello™ıllıı: Pirmas eisi?

[20:34:44] ̿|̿ ̿ |̶ ̶ ̶ ̶| |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ Ignas: kiek duodi atsiusk sg linka pazesiu ar patikimas pirma ir kiek uz csgo gifta duosi csgodoublecoinsu

[20:35:03] Cαstello™ıllıı: Coinsų duočiau 10k tinka?

[20:35:11] ̿|̿ ̿ |̶ ̶ ̶ ̶| |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ Ignas: na taip

[20:36:37] Cαstello™ıllıı: Atsiūsk giftą steam: aurimasxxx1

[20:36:50] ̿|̿ ̿ |̶ ̶ ̶ ̶| |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ Ignas: palauk dar siuntejau.

[20:37:12] ̿|̿ ̿ |̶ ̶ ̶ ̶| |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ Ignas: https://www.supergames.lt/user/46576-jimmy-johnson/

[20:37:20] ̿|̿ ̿ |̶ ̶ ̶ ̶| |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ Ignas: parasyk I si acc bet kokia sms

[20:37:59] Cαstello™ıllıı: Per tlf esu, dabar negaliu prisijungti prie sg

[20:38:54] ̿|̿ ̿ |̶ ̶ ̶ ̶| |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ Ignas: tai kai puse pervesi isiusiu gifta http://steamcommunity.com/id/submarinas/stai yrodymas jog turiu

[20:39:21] ̿|̿ ̿ |̶ ̶ ̶ ̶| |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ Ignas: arba palaukim kol prie pc prisijungsi parasysi man

[20:39:27] ̿|̿ ̿ |̶ ̶ ̶ ̶| |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ Ignas: nes gali fake Skype but :)

[20:39:33 | Pakeitė 20:39:20] Cαstello™ıllıı: Tavo reputacija supergames, nėra gera 1 atsiliepimas ir tai apgavimas, tikrai pirmas neisiu, nenori nereikia.

[20:40:49] ̿|̿ ̿ |̶ ̶ ̶ ̶| |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ Ignas: tai kaip paziurejai jai sakiai negali prisijunkt? :D

[20:41:06] ̿|̿ ̿ |̶ ̶ ̶ ̶| |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ Ignas: ar ti knereiks I sg paskelbt tave scammeri tu scammeri :D

[20:41:08] Cαstello™ıllıı: Tai kaip kvieičiau tave į skype?

[20:41:41] ̿|̿ ̿ |̶ ̶ ̶ ̶| |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ Ignas: Skype gali betkada sukurti ir nicka uzsideti o sg jau pazeti mano atsilieoimus gali bet parasyti per sg negali tai kaip cia ura?

[20:41:49] Cαstello™ıllıı: Pričiom scameris išvažiuojant pažiūrėjau sg, dabar sumąsčiau parduot coins, tai va skypė įsiminiau.

[20:42:01] Cαstello™ıllıı: Tuo tarpu buvau pažiūrėjas atsiliepimus.

[20:42:17] Cαstello™ıllıı: Bet pagalvojau kodėl neįsimaine jeigu pirmas eisi.

[20:42:36] Cαstello™ıllıı: Sakau tau spręsti, nenori nereikia man bėdos nėra :)

[20:43:09] ̿|̿ ̿ |̶ ̶ ̶ ̶| |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ Ignas: :D krc durniu eik ieskoti kitur taciau nemanau kad atrasi nes paskelbsiu forume. nu tada bent 2k atsiusk jai gaunu isiunciu ta gifta ir man likusia dali.

[20:43:58] Cαstello™ıllıı: Sėkmės ieškant kito žmogaus ;)

[20:44:09] Cαstello™ıllıı: Ką tu paskelbsi būsi užblokuotas kaip ir c3kuz.

[20:44:13] ̿|̿ ̿ |̶ ̶ ̶ ̶| |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ Ignas: tia va net ntr :D

[20:44:24] Cαstello™ıllıı: Kuris free neigiamus dėjo ir gavo baną.

[20:44:28] ̿|̿ ̿ |̶ ̶ ̶ ̶| |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ Ignas: nu tada bent 100 prasiusk pazesiu ar turi

[20:44:30] Cαstello™ıllıı: Jo tikrai neturiu :/

[20:44:37] Cαstello™ıllıı: Pažiūrėk į mano atsiliepimus

[20:44:52] Cαstello™ıllıı: Nieko nesu apgavęs ir dėl vieno gifto manai gadinsiu reputacija?

[20:44:55] ̿|̿ ̿ |̶ ̶ ̶ ̶| |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ Ignas: man jie nikeo nesako kol tai neirodai tai parasyk is sg tada :_

[20:44:55] Cαstello™ıllıı: Na jau ne aš ne toks.

[20:45:03] Cαstello™ıllıı: Nenori gali ieškoti kito, tavo valia čia.

[20:45:28] ̿|̿ ̿ |̶ ̶ ̶ ̶| |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ Ignas: :D ijunk ekrano vaizda parody kiek turi csgo double coinsu

[20:45:31] *** Skambutis kontaktui Cαstello™ıllıı, jokio atsakymo.

Siųsti vaizdo pranešimą ***

[20:45:34] Cαstello™ıllıı: Gerai iki, matau nenori, sėkmės ieškant kito.

[20:45:43] Cαstello™ıllıı: Aš per telefona esu :/

90d340776c4110de640e2d1032009bbd391.gif

Šitas rašė man kai parduodavau Dayz acc, sako va mano sg paskyra neisiu pirmas nes turi žymiai mažiau teigemu atsiliepimų, aš netikrinau ten sg skypiu kokios parašytos, tada parašiau, nesvarbu kiek turi atsiliepimu pirmas tikrai neisiu, tada pasakė nu gerai nenori parduoti savo acc tai ir nereikia apseisiu ir fiso dingo greitai :D

Poto kai kitam reikėjo parduoti acc ir kaip tyčia tarpininkavo Castello, bijodamas bet sutikau kad jisai būtu tarpininkas, viskas sklandžiai tada perėjo :D

Būkit atsargus žmones :P Kappa

Tas kuris bande apgauti, nemoksa visiskas.. Tokius netik uz bandymus apgauti dirzo duociau bet ir dar uz nemokejima apgauti :D

O seip mldc kad nepasigavai, as pats praeity esu pasigaves ant labai daug tokiu fake anketu susikurusiu ciuvu, tai dabar supergamesuose noriu kuo daugiau patikimumo igyti kad pilnai pasitiketumete manimi :)

Nori kartu pažaisti su PlayStation4? Pridėk mane į draugų sąrašą! PSN ID - karolukas11

Tas kuris bande apgauti, nemoksa visiskas.. Tokius netik uz bandymus apgauti dirzo duociau bet ir dar uz nemokejima apgauti :D

O seip mldc kad nepasigavai, as pats praeity esu pasigaves ant labai daug tokiu fake anketu susikurusiu ciuvu, tai dabar supergamesuose noriu kuo daugiau patikimumo igyti kad pilnai pasitiketumete manimi :)

Ačiū stengiuos likti neapgautas. :)

90d340776c4110de640e2d1032009bbd391.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3819 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...