Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3396 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki kaip ir iš temos supratote kad parduodu acc. Dėl ko aš juos parduodu? Dėl to kad noriu parduoti visus, ir nusipirkti viena normalų.

1. 1840/min verslas. (NEVARDINIS NICK) Prie gaujų namas(S: 6lvl, po 100k narku.). Toliau 2m. 1,1m xp, mafijos 250k xp, taksi 250k xp, NP/GP 130k xp. VDB nėra. (SS Į SKYPE NUMESIU) 

2. 1120/min verslas. (VARDINIS NICK)
 Jame nieko gudro nėra tik verslas, ten xp ~200k kažkur. (SS į SKYPE NUMESIU)

3. 840/min verslas. Jame irgi nieko gudro nėra, (NEVARDINIS NICK), 700k xp. (SS į SKYPE NUMESIU)

4. 560/min verslas. Yra didelis minusas kad bane, tai nemanau kad sulauksiu kad jį kas nupirks.
(VARDINIS NICK). Yra buvęs direktorius/pavaduotojas/įgl. (SS į skype NUMESIU)

5. 280/min verslas. (Vardinis NICK). Buvęs įgaliotinis. Daugiau nieko gudro. (SS į Skype)

Dėl saugumu visi nuimti. Dėl ėjimo ar pirmas ar ne, susitarsim manau. Pirmas eiti nebijau. Bet scameriai nevarkit nes nepaeis :)

Dėl reputacijos. Šiandieną nusipirkau SG paskyra. Tai ta - rep uždirbta yra ne mano.

ATSISKAITYMO BŪDAI: Mainymas į SARGLT paskyra., Nupirkti DLC ant ETS2. Banku.

Jai yra klausimų į SKYPE arba AŽ.

Redaguota , nario Lapinasz

Ok kaip pasakysit pabūsiu scameris palei jumis. Jus *Myliu SuperGames.lt* skaityt išmokit scameris scameris tigi pirmas galiu eit. Pirkau ta acc, kas jus man kad aš čia asmenines žinutes rodyčiau? Nepatink nefreepostink, nepirkit *Myliu SuperGames.lt*.

tai taip, pirmas eini, o poto susigražini viską, peržiūrėjau visos tavo temos yra apie sarg.lt paskyras ir visur yra nepatikimas, tai nepisk proto apie pirkimus kažkokius.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3396 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...