Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3799 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Pas jo dar yra tokia taisyklė, jam nepavyksta ar pavyks nuscaminti ir jeigu dedi jam neigiama atsiliepimą, tai gali laukti atgal neigiama atsiliepimą :DD 

Tegul deda, moderatoriai, Administratoriai nuims, bei pats jisai parodo kad bando išsisukti iš bėdos, bet jam nepavyks. :) prisidirbo tegul ir tupi.

Kaip tai nėra, jeigu yra visi čatai įmesti ir kiti steam įrodymai, kad į savo acc persivedė pinigus? Jums gal dar reikia konkrečiai, pone, nufilmuoti, įmesti jam kokį hacką į pc, kad filmuotų kaip scamina?

Į SAVO ACC PERSIVEDĖ - tai reiškia, kad ne scameris?

Tavo įrodimuose nieko nėra ,o kur kitų žiurėjau tai ten su sąsk pap. nėr įrodymų ,kad ten į kokį banką permetė ,nes sąsk pap galėjo tas tipo nukentėjas panaudoti...

Kaip tai nėra, jeigu yra visi čatai įmesti ir kiti steam įrodymai, kad į savo acc persivedė pinigus? Jums gal dar reikia konkrečiai, pone, nufilmuoti, įmesti jam kokį hacką į pc, kad filmuotų kaip scamina?

Į SAVO ACC PERSIVEDĖ - tai reiškia, kad ne scameris?

Visi čhatai? Čia persimetimas keliom žinutėm? Ar aš kažko nesuprantu? Nes bent jau šioje temoje tai nematau daugiau įrodymų, tik vieną chato nuotrauka, kuri visiškai nieko neįrodo. Parodyk man įrodymus, kad jis tikrai yra apscaminęs, tie įrodymai su sąskaitos papildymu nesiskaito man, nes panaudot galėjo bet kas. Yra dar įrodymų, ar čia viskas? Nes lyg ir rašai, kad yra kažkokie Steam įrodymai, bet tu čia jų neįmetei, tai kur jie?

Jau su vienu modu kalbejau. Dabar perm bane sedi (10dienu) o poto spres :)

Laikas tau sužinot kas yra perm banas ir paprastas banas. :)

76561198120178421.png

i5-4690 | GTX 1060 | 250GB SSD | 8GB 1600Mhz RAM | Fractal Design Define R5

Tavo įrodimuose nieko nėra ,o kur kitų žiurėjau tai ten su sąsk pap. nėr įrodymų ,kad ten į kokį banką permetė ,nes sąsk pap galėjo tas tipo nukentėjas panaudoti...

Ar aš sakau, kad mane apgavo? Tu čia neklaidink liaudies, tiesiog toliau bando scaminti žmones ir pranešiai.

Tai, kad tų nukentėjusiųjų yra ne vienas ir ne du, jo ims visi dabar ir sakys, kad apipiso iš oro?

Sėkmės tau toliau ginant C3KUZ, jeigu jis toks būtų nekaltutis, nebūtų dabar užblokuotas.

Niekas be reikalo nebūna už blokuoti, niekas nekeičia savo nick'ų bei kitų duomenų. Kas aiškina, kad jisai patikimas yra, galbūt jūs ir esat teisūs iš dalies, jeigu kažką pirkot ir viskas tvarkoj buvo, bet jisai dabar pradėjo scaminti ir įsijautė į tai, o kiti, kurie vistiek teigs, jog jis yra „Patikimas“ greičiausiai bus draugai.

Niekas be reikalo nebūna už blokuoti, niekas nekeičia savo nick'ų bei kitų duomenų. Kas aiškina, kad jisai patikimas yra, galbūt jūs ir esat teisūs iš dalies, jeigu kažką pirkot ir viskas tvarkoj buvo, bet jisai dabar pradėjo scaminti ir įsijautė į tai, o kiti, kurie vistiek teigs, jog jis yra „Patikimas“ greičiausiai bus draugai.

Aš turėjau reikalų ant 5 eurų ir viskas ++

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3799 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...