Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3423 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, taigi šis žmogus skype užsivardinęs - Deivelio, jo supergames profilis - https://www.supergames.lt/user/45074-%E3%82%AB%E3%82%BF%E3%83%8A/, žodžiu šis žmogus man pasisiūlė kaip reklameris, na iš pradžių sakiau, kad susisieksiu paskuj nes buvau išėjąs iš namų, paskuj su juo susisiekiau viskas buvo lyg ir gerai, susitarėm dėl pareigų dėl visko, bet paskuj aš jam neįtikau, kad neatrašiau kažkiek laiko jam vis atrašydavau, jam aš pasakiau, kad esu užsiiemęs, bet jis visvien pradėjo keiktis ir tiesiog, jis mane gasdino, kad lyg paliks ir neis į mano projektą, iš viso, mes patys galim reklamuotis, bet jai žmogus pasisiūlo, tai kodėl gi ne, visus galime išbandyti, bet gerai, kad iš pradžių pasirodė koks jis esas, o jis labai primeta ereliu, kuris man aiškina, kad aš kuriu šūdservį ir esu idiotas - vaikelis, duchas ir visai kitaip. Jis dar manęs paklausė, kiek man metų ir tame esmė, jis mane vadina vaiku kuriam pačiam dar 15 ir jis esantis nebijo žodžio, tad nežinau išsakykit savo nuomonę apie tokį žmogų kuris šoka į ragus labai.

Be to, numečiau savo nuotrauką, tiksliau ten kur su draugais stovim, jis dar ir mane ačkariku išvadino  :cry:

ea0cdc6c0049b4e2f75a0682ea718725809.png

ee26a6adb2393b457fdd8a2f71f540fe243.png

97364ce0f3b093a6af0972547e6189bc889.png

Redaguota , nario Aurim

http://GeaLMC.lt/ - Minecraft serveris! - IP: mc.gealmc.lt!

• ,

Gerai sutinku kad jisai totalus vaikas nesubrendes ir tiek, o pagal tave irgi ne kažką, sakai neturi laiko, bet vistiek atrašinėji tai logika.. Ignoruoji ir viskas, kam prasidėti su laido riteriais. :)

Štaigi, jis sakė numes savo nuotrauką, kaip tik jis pats "patriohino" atsijungė nuo skype.

aaa18fb5af9cefe5a31f0eb1e4b61ff6678.png

Ooooo pagaliau sukurei. Nu paverk,viskas prasidėjo kai parašiau *Myliu SuperGames.lt***,įsižeidė matai gi, negaliu nusikeikti, plius pasakiau kad nelauks žaidėjai 2mėn , bet matai, pradėjo,gerai, tu man vps neidomus, kurk savo tą projektą, kuris tikrai ilgai gyvuos, gali čia necituot žinučių,nes tikrai nežadu šūdam laiko gaišt,sėkmės

Ooooo pagaliau sukurei. Nu paverk,viskas prasidėjo kai parašiau *Myliu SuperGames.lt***,įsižeidė matai gi, negaliu nusikeikti, plius pasakiau kad nelauks žaidėjai 2mėn , bet matai, pradėjo,gerai, tu man vps neidomus, kurk savo tą projektą, kuris tikrai ilgai gyvuos, gali čia necituot žinučių,nes tikrai nežadu šūdam laiko gaišt,sėkmės

Gerai:D aš neįsižeidžiau bet tu parodiai savo lygi kad neesi vertas pareigų kažkokių. Rašytum į darbą CV nusikeiktum tu ten iš karto atmestų, tau pirma sakytų burną išsiplauk po to kažkur eik dirbt, žodžiu nereik man jau nieko įrodynėt viską parašiau viršuj :)

(redaguota)

Gerai:D aš neįsižeidžiau bet tu parodiai savo lygi kad neesi vertas pareigų kažkokių. Rašytum į darbą CV nusikeiktum tu ten iš karto atmestų, tau pirma sakytų burną išsiplauk po to kažkur eik dirbt, žodžiu nereik man jau nieko įrodynėt viską parašiau viršuj :)

va ant tokiu kaip tu, vps man yra **, e, tu skriri kas yra samp pasaulis ir realus? Atviciaju parašo tau kažkas kad durnas, iškarto lradedi verkti , kurk tas temas į vales,

va ant tokiu kaip tu, vps man yra **, e, tu skriri kas yra samp pasaulis ir realus? Atviciaju parašo tau kažkas kad durnas, iškarto lradedi verkti , kurk tas temas į vales,+ kokias ten pareigas, man tiesiog graudu skaityt tavo temas xddd, gerai krc eik prie savo,, gero,, serverio dirbti

Redaguota , nario カタナ

va ant tokiu kaip tu, vps man yra **, e, tu skriri kas yra samp pasaulis ir realus? Atviciaju parašo tau kažkas kad durnas, iškarto lradedi verkti , kurk tas temas į vales,

Dar karta kartoju neverkiau, tu čia verki dabar prie visų koks tu kietas ir kad skiri pasaulius. Durniau pasaulis yra tik vienas kuriambmes visi gyvename, o jai tau samp ir realus pasaulis yra, tai reiškias tau kažkas negerai. Aš tavęs realybėj nesustikčiau nes tiesiog sedėtum tu savo namuos ir žiūrėtum per langą , dar gal parėkautum ačkarikas?

Dar karta kartoju neverkiau, tu čia verki dabar prie visų koks tu kietas ir kad skiri pasaulius. Durniau pasaulis yra tik vienas kuriambmes visi gyvename, o jai tau samp ir realus pasaulis yra, tai reiškias tau kažkas negerai. Aš tavęs realybėj nesustikčiau nes tiesiog sedėtum tu savo namuos ir žiūrėtum per langą , dar gal parėkautum ačkarikas?

tai davai i pnvz prilek pažiūrėsiu kaip vps prakalbesi,bet jei net į ts neateini tai vps, ką bekalbėti

(redaguota)

va ant tokiu kaip tu, vps man yra **, e, tu skriri kas yra samp pasaulis ir realus? Atviciaju parašo tau kažkas kad durnas, iškarto lradedi verkti , kurk tas temas į vales,+ kokias ten pareigas, man tiesiog graudu skaityt tavo temas xddd, gerai krc eik prie savo,, gero,, serverio dirbti

Užaukt tau jau būtų pats laikas nes elgiesi kaip mažametis.. Nors man ir pačiam 12 metų (sakyk dėl to ką nori bet man ant to bus nusispjaut) bet bent jau iš lempos ant žmogaus neužsišoku kad jis ilgiau neatrašo. O ir suprast reikia kad kai kurie jautriai reguoja į įžeidinejimus ir tikrai gali įsižeist (pats turiu tokia klasiokę kuri į galima sakyti viską jautriai reguoja ir suprantu kaip jį jaučiasi ypač kai neseniai prarado mama).

Redaguota , nario darrel. antrasis

Užaukt tau jau būtų pats laikas nes elgiesi kaip mažametis.. Nors man ir pačiam 12 metų (sakyk dėl to ką nori bet man ant to bus nusispjaut) bet bent jau iš lempos ant žmogaus neužsišoku kad jis ilgiau neatrašo. O ir suprast reikia kad kai kurie jautriai reguoja į įžeidinejimus ir tikrai gali įsižeist (pats turiu tokia klasiokę kuri į galima sakyti viską jautriai reguoja ir suprantu kaip jį jaučiasi ypač kai neseniai prarado mama).

Aš neisižeidžiau, bet netoleruoju tokio dalyko kai žmogui pasakai kad jis keikias ir man jo nereikis jis šoka į ragus, neilgai šokinėsi taip galiu pasakyt jam.

(redaguota)

As būsiu už "pacaną" su kinietiškom ar japoniškom raidėm, neesmė čia. Kodėl už jį? Todėl, kad jis yra atviras žmogus ir nebando "primesti" apgailėtino itenligento, kuris niekada nesikeiks ir visada rašys be klaidų, be žargonų ir taip toliau. Jį gerbiu, o tau, Aurimai, norėčiau palinkėti sėkmės, kad iš smulkmenos neiškeltum skandalo. 

P.S. 

Bendravimas kartais būna nebūtinai mandagus ir diplomatiškas, nes kartais šį faktorių nulemia pašnekovas, o ne žmogaus išprusimo lygis. ;)

Redaguota , nario kembuh.

4dcd4650-c6ab-0132-46b3-0e9062a7590a.gif

(redaguota)

As būsiu už "pacaną" su kinietiškom ar japoniškom raidėm, neesmė čia. Kodėl už jį? Todėl, kad jis yra atviras žmogus ir nebando "primesti" apgailėtino itenligento, kuris niekada nesikeiks ir visada rašys be klaidų, be žargonų ir taip toliau. Jį gerbiu, o tau, Aurimai, norėčiau palinkėti sėkmės, kad iš smulkmenos neiškeltum skandalo.

P.S.

Bendravimas kartais būna nebūtinai mandagus ir diplomatiškas, nes kartais šį faktorių nulemia pašnekovas, o ne žmogaus išprusimo lygis. ;)

Aš tau inteligentas? Aš jį tiesiogiai išprovokavau o man šiukšlių nereikia į projektą. Jai jis labai pacanas tai aš galiu pasakyt kad jam dar užaugt reikia jis net su chebryte nebuvo gal niekad nebuvo mahalkėse. Kaip noriu taip rašau aš, tai ką noriu tą keliu. Tegu jis atvažiuoja į mano miestą galėsiu nufiėmuot kaip jo galvyte sutrypsiu, nes turiu reikalų iki dabar su mentaos 2 bylos dar viena net nepradėta. Tad žmogau su muštynėm jusu logika tai typo daug pasieksit? Reikia keistis tai irodymas kad jis nebuves su chebra kazkur jis jos vps neturi

Tai vat jis sako kad as jam sudo vietoj tai eik is sitos temos is viso as neknisu proto kekvienam ir nesoku i ragus tegul jis realybej pasokineja ir i ts nekvietineja erelis gi blembs as galiu gincytis iki galo kad jis belenkoks durnius yra buvo ir liks:) ir ka tu man? Tu man pasakai kad esu inteligentas? As tau galiu bet ka pasakyt kas toks esi, betbsupranti nesakau nes tu dar neirodiai ir dar kolkas nesoki i ragus kaip jis

Redaguota , nario Aurim

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3423 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...