Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5169 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Mano galerija: aa0a895bdb26863d073f80275b744805291.jpg

1a739c3f57cf21ec13bb29bddcce9053269.jpg

Ateityje bus daugiau,laukiu komentarų.

Ka galiu pasakyti apie situos darbus ?

Tokios pacios klaidos kaip ir pas mane pirmuose darbuose.

1. Spalvos nesideri dek koki grandient map ir pns

2. Pirmame darbe blogai c4d ar ten textura iterpiai na man asmeniskai nelabai graziai galetum ir geriau :)

3. Lightingo nera naudok new layer image>apply image ir filter>render lighting effects nustatyk tenais kaip graziau ir tikroviskiau sviesa.

4. Kai dedi kokia textura nutrink nuo focalo renderio ar zmogaus kuris pagrindinis vaizdas palik tik grazias vietas

5. Tekstas tekstas pirmame darbe nevietoje stovi kur nors reikejo arciau zmogaus ir vat tas stroke per storas ir per ryskus zodziu tekstas blogas

6. Pirmame darbe kiek suprantu vaizda nukreipia arciau stovintis zmogus tai ta kita zmogu reikejo uzblurint kad neimtusi jis i akis.

7. Naudok topaza kai baigi darba su topas biski pasharpini nutrini kur per daug isiriskina ir pns ir ta layeri statai ~70 opacity

8. Na antrame darbe tekstas geriau bet efektu tai nematau :)

LINKIU TOBULETI :)

Svečias
Mano galerija: aa0a895bdb26863d073f80275b744805291.jpg

1a739c3f57cf21ec13bb29bddcce9053269.jpg

Ateityje bus daugiau,laukiu komentarų.

Ka galiu pasakyti apie situos darbus ?

Tokios pacios klaidos kaip ir pas mane pirmuose darbuose.

1. Spalvos nesideri dek koki grandient map ir pns

2. Pirmame darbe blogai c4d ar ten textura iterpiai na man asmeniskai nelabai graziai galetum ir geriau :)

3. Lightingo nera naudok new layer image>apply image ir filter>render lighting effects nustatyk tenais kaip graziau ir tikroviskiau sviesa.

4. Kai dedi kokia textura nutrink nuo focalo renderio ar zmogaus kuris pagrindinis vaizdas palik tik grazias vietas

5. Tekstas tekstas pirmame darbe nevietoje stovi kur nors reikejo arciau zmogaus ir vat tas stroke per storas ir per ryskus zodziu tekstas blogas

6. Pirmame darbe kiek suprantu vaizda nukreipia arciau stovintis zmogus tai ta kita zmogu reikejo uzblurint kad neimtusi jis i akis.

7. Naudok topaza kai baigi darba su topas biski pasharpini nutrini kur per daug isiriskina ir pns ir ta layeri statai ~70 opacity

8. Na antrame darbe tekstas geriau bet efektu tai nematau :)

LINKIU TOBULETI :)

Ačiū,laukiu daugiau komentarų.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5169 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...