Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3802 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Gavęs maikę esu iš Gokano, tikrai ne fake.. :)

Patariu paskaityti viską čia, nes aš ne vienas kuris negavau vertingesnio prizo nei tavo maikes už pora dolerių. Neprasidekit nes nesamone, gavau tik flasha, o nesiojamos baterijos irgi laimejau bet neatsiunte pries 3 menesius, galiu 100% garantuot kad net neissiunte nors rode puslapi jog Sent, ir jie visalaika uzlauzia puslapi kai vyksta restokas, atjungineja, nes istikruju ideda pora prizu kur uzsakytu per pora sekundziu jei puslapis normaliai veigtu, bet uzlauzinedami puslapi bando sudaryt toki vaizda jog labai daug prizu yra ir visi grabsto o realiai tai ideda pora kokius 10 flashu ir dar pora prizu. O kad speceliai uzlauzia puslapi tai isitikinau nes veikia puslapis labai greitai ir sklandziai o kai prasidejo per 10 sekundziu atsijunge iskart, nes naudojau auto puslapio refresheri, ir rodo kad puslapis atsijungia is paciu ju puses o ne is servo tiekejo

Puikiai! (3)

maidenlaura1317 prieš dieną

Dabar puslapis užlūžęs, spėju, atseit restock vyksta. Nėra ko tikėtis.

Puikiai!

gtrr10 prieš dieną

Jeigu matot tai raso kad servas viskas veikia tik is ju puses atjungta yra

Cia yra visiskas scamas, kurejas pelnosi is reklamos ir zmoniu uzpildytu uzduociu nes jis gauna ten po 1$ ir uz tuos pinigus pora prizu nuperka pamaitint vergus

Puikiai! (3)

Atsakymas į gtrr žinutę, 2016-01-31 19:17, (peržiūrėti)

gqda563 prieš dieną

Aš pvz selfie lazdą gavau. Tad manau ne nesamone ten.

Puikiai!

theevelina240 prieš dieną

RESTOKAS,BET ERROR META

Puikiai! (1)

grees126 prieš dieną

Man chrome užlūžo, o explorer nebuvau pasidarius automatinio pildymo nu *Myliu SuperGames.lt* jau nervina

Puikiai!

dijannah69 prieš dieną Parašyta su Vinted programėle išmaniesiems telefonams!

Spėjau tik paypal 5$ paimti, tik įdomu kada ir kaip gausiu..

Puikiai! (1)

gqda563 prieš dieną

Man niekas neužlužo. Veikė viskas ok. Bet nebuvo pas mane restrocko. Jau 3h sdž ir naujinu gokano. Visada rašo out off stock. Nlb pagavau kas čia įvyko

Puikiai!

allunnedislove123 prieš dieną

Ar žaidžiat kas nors tą žaidimą "Egg catcher"? duoda kokius nors taškus už jį? žaisdama gavau 2 taškus, bet į mano acc jų dar nepapildė

Puikiai!

gtrr10 prieš dieną

Tai kad jau pasibaige, as irgi gavau flash ir kas is to ? gi sakau tik pigius prizus ideda ir tiek, bandziau kazkada paimt pele uz 180 tasku beveik 10 sekundziu nuo restock pradzios viska uzpildzius su autofill per 5 sec ir paspaudus uzsakyti ismete jog nera jau. per 10 sekundziu... paprasciausiai tokiu net neleidzia uzsisakyt ir iskarto nustatya jog mestu jog out of stock kai paspaudzia, scamas cia yra, ne 100% scamas bet 80% scamas, geriausiu atveju gausi flash, selfie lazda, ar 5usd

Puikiai!

myliukokosus5884 prieš dieną Parašyta su Vinted programėle išmaniesiems telefonams!

Aš tipo laimėjau ausines už 70 taškų,jau 4 mėnesiai praėjo,nemanau,kad gausiu.

Puikiai! (3)

gtrr10 prieš dieną

Nu tai va kur brangesnis prizas tuos net neissiuncia, as pries 3-4 menesius uzsisakes Nokia ta baterija tai ir negavau o flasha gavau labai greitai ir viskas taip pat surasyta, adresas ir t.t

Puikiai! (1)

Kiti 3 mėnesius laukia, aš maždaug apie 5. Be to vienas žmogus pradėjo rinkti medžiagą apie juos, visas aferas ir t.t. o čia va mano prizai kurių niekada negausiu ;)c142bfbb3f56e0c93361aa09ec65bf87875.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3802 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...