Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3400 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, taigi nusipirkau domeną kurio man iš tikro nereikėjo, taigi parduodu jį. Parduosiu pigiai t.y už 5 eurus man į paysera

Pridedu dizaino .psd failą (nesukoduotas) >> http://i.imgur.com/an3Whik.jpg

Registruota : domenai.lt , galios iki : 2016/08/21

Kaina : 5 eurai (paysera/swed), 10 eurų sms'u

Ką domina rašot >> AŽ

DOMENAS PARDUOTAS

Redaguota , nario ekstazistas

NARIO , pardavė man losantos.lt domeną kuris buvo atsigražintas pirmo savininko, todėl davė šį vietoj losantos ,o jis sakė ,kad nusipirko iš mantas.qmm

Ną aišku, krč vpš tas mantis rulit, nors galbūt nepaturėsi ilgai ir tu to domeno, kadangi atsigražino iš manęs, tasigražins ir iš tavęs, jam užtenka tik pateikti savo dokumento foto :D taipogi nebent persimestum į savo paskyra tada taip. o dabar net pirkti neapsimoka. nes tas mantis dabar supratau yra sukčius

b5cd682e30e02f888f741ee9ff02f6ca767.jpg

Ną aišku, krč vpš tas mantis rulit, nors galbūt nepaturėsi ilgai ir tu to domeno, kadangi atsigražino iš manęs, tasigražins ir iš tavęs, jam užtenka tik pateikti savo dokumento foto :D taipogi nebent persimestum į savo paskyra tada taip. o dabar net pirkti neapsimoka. nes tas mantis dabar supratau yra sukčius

Laukiu paskutinio patvirtinimo iš domenai.lt komandos ir domenas ant mano paskyros kuria duosiu su visu paštu ir žmonėms nereikės jaudintis dėl jokio atsigražinimo.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3400 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...