Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3433 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Labas vakaras,

Kągi sėdėdamas pagalvojau, kad reikia kažkur įsitrinti, projekte išbūsiu tiek kiek jis gyvuos. Neesu toks kur vidurį projekto plėtros pasitraukiu ar kažkas panašaus. Kągi projekte norėčiau turėti tik privilegijas dėl kokių privilegijų susitarsime manau privačiai projektas gali būti startaves ir gali būti nestartavęs.

>> Ką aš moku ? <<

Moku dirbti su visais TVS varikliukais, geriausiai sekasi Invision Power Board sutrumpintai IPB forumais, dizainą moku redaguoti, bet jo neredaguoju geriausia projektas būtų toks kuris turėtų pirktą dizainą, dėl koduotojo jei yra nesukoduotas dizainas duosiu pasiūlymą, jis nebūtų brangus kadangi koduotų pažystamas, o pažystami kaip ir visuomet taiko nuolaidas. Moku įrašyti bent kokias modifikacijas į forumą, tuomet galiu įkelti jūsų norimus hookus na ir dirbu su visa kita IPB informacija beveik viską išmanau forume esančias spragas ir visa kita, turiu daug patirties raštingume, tad projekte su atrankomis / analizėmis manau nebus sunku dirbti, galėsiu dirbti jūsų paskirtą darbą, na dar esu toks žmogus kuris greitai mokausi dirbti su visokiausiomis naujovėmis ir įvarovėmis dabar pradėsiu dirbti su mapp konstruktoriumi, bei PhotoShop cs6. Na ir kas dar neblogai sekasi tai reklamavimas.

<< Koki mano reikalavimai ? <<

• .LT projekte galūnė.
  • Savininkams turi būti šešiolika ar daugiau metų.
  • Kad netruktų pinigų projekto išlaikymui.
  • Na ir manau, kad nebūtų pykčių.

<< Kaip su manimi susisiekti ? >>

Elektroninis paštas : [email protected]

Patikimumą ir rekomendacijas būtų malonu gauti iš tų žmonių kurie mane gerai žino ir su kuriais teko kažkada kartu dirbti !

Dėkoju, kad skaitėte, visiems linkiu puikaus likusio vakaro !

Redaguota , nario Lukas_Fiesta
  • ,

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3433 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...