Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3787 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Labas, svetainės vartotojau kuris skaito šią temą.

Kaip ir supratote iš temos pavadinimo ieškausi sau vietos į Counter-Strike 1.6 žaidimo projektą, kaip administratorius, labiau dirbčiau ties svetaine, jos tvarkymu, bei prižiūrėjimu, taipogi apsipratus vieną, dvi dienas projekte pradėčiau visapusiškai suteikti pagalbą projekto vartotojams. Mano reikalavimai būtų tokie, domenas, ar bent subdomenas, serveris jog būtų aktyvus, minimaliai šeši vartotojai, projekto įkūrėjas jog būtų patikimas ir be priežasties neišmestų iš projekto.

Redaguota , nario Diskusijų vardas

Aš vis dar iki šiol nesupratau tavo temos esmės. Kiek supratau tai tu nori ateiti į projektą kuris jau gauna šiek tiek pajamų serverio išlaikymams, kitaip tariant tu nori ateiti į projektą kuriame jau viskas padaryta? Žinok į tokią vietą tavęs nemanau kad kas nors ims, nei bent atsiras koks kvailys. O jei ir kuri temą, tai atsižvelk į savo rašybos klaidas, nes net bjauru skaityti tokį turinį.

(redaguota)

Aš vis dar iki šiol nesupratau tavo temos esmės. Kiek supratau tai tu nori ateiti į projektą kuris jau gauna šiek tiek pajamų serverio išlaikymams, kitaip tariant tu nori ateiti į projektą kuriame jau viskas padaryta? Žinok į tokią vietą tavęs nemanau kad kas nors ims, nei bent atsiras koks kvailys. O jei ir kuri temą, tai atsižvelk į savo rašybos klaidas, nes net bjauru skaityti tokį turinį.

Aš išsikėliau savo reikalavimus, o ar priims man nesvarbu. Prikimba prie klaidų jis matai, jei nepatinka skaityti, neskaityk.

Redaguota , nario Diskusijų vardas
  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3787 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...