Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3434 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, galbūt daugumai pasirodys keista, jog aš ieškau projekto, o nekuriu savo, tačiau nusibodo tas pats per tą patį, manau kai viskas ant mano paties pečių yra ne man, nes per dažnai susimaunu dėl to, jog kažko nesugebu vienas įgyvendinti ar kažkas panašaus. Dabar papasakosiu truputį apie save ir kuogi aš galėčiau būti naudingas jūsų projektui. Taigi aš esu žinomas kaip Matas S. ir tik taip, ne kitaip, su šiuo žaidimu einu jau galbūt penkti metai, galbūt ir pabostantis reikalas, bet kažkaip vistiek pritraukia. Turėjau tikrai ne vieną projektą, daugelis buvo nenusisekę, bet buvo ir sėkmingų. Pats esu kilęs iš nedidelio miesto Marijampolės, tačiau tai yra itin gražus miestas, kviečiu visus čia apsilankyti, man yra 16 metų, domiuosi viskuo kas susiję su motoroleriais, o ypač „stunt'inimu“, tai kaip ir mano hobis. Iš tiesų, tai esu pareigingas žmogus, tačiau greitai pasiduodu jei nebūna tam motyvacijos, todėl visad reikia man turėti kokį nors parankinį, kuris nuolat suteiktų jėgų judėti į priekį. Visada jei pradedu kokį nors darbelį, jį pabaigiu, o tik tada einu prie kažko kito. Ties „SA:MP“ aš užsiimu su modifikacijomis t.y. skriptinimu, tinklapių kūrimu, reklamavimu. Į skriptinimą rimtai iš tiesų pradėjau nelabai seniai, galbūt prie gerus 2-3 mėnesius, tačiau pažanga nuo tada kai buvau visiškai žalias yra didelė. Su tinklapiais reiktų iš tiesų viską prisiminti, nes seniai pats ir belindau prie pačio CSS kodo, bet už šiuos tris dalykus galėčiau atsakyti laisvai. Dar neseniai pradėjau mokinti maketuoti žemėlapį, tačiau iš mano darbų nieko gero, nebent tai koks lengvas darbelis, o pradėjau dėl to, jog kartais būna, jog reikia pačiam greitai kokio menkniekio ar dar ko nors ir nėra to, kas galėtų padėti. Projekto ieškau paprastučio, su draugiška administracija, kuri būtų motyvuota ir norėtų kažką pasiekti, ištikimais žaidėjais ir t.t. Projektas privalo turėti kaip ir priklauso domeną ir modifikaciją, kuri bus ar redaguota, ar unikali nėra skirtumo, nes ir to pačio šūdo galima padaryti tortą. Taipogi pliusas būtų jei serveris būtų startavęs ir turėtų pastovių žaidėjų. Taigi jei susidomėjote, galite su manimi susisiekti skype: pixarasz, lauksiu pasiūlymų! Dėkoju už jūsų dėmesį :)

Redaguota , nario Matas S.

.

• ,

Iš šūdo, gal ir padarysi tortą. Bet ar tai teiks pastovų pelną?

O šeip sėkmės, gal rasi kokį projektą :)

Iš patirties galių drąsiai sakyti, jog jei modifikaciją pateiksi taip, kaip patinka žaidėjams tikrai tau teiks pelną, o norint tai įgyvendinti reikia atsižvelgti į žaidėjų idėjas, pasiūlymus. O šiaip ačiū.

.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3434 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...