Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3822 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Niekad nesuprasiu zmoniu kurie rootina telefonus kam to reik ? root padarius gali iskilt daug problemu gali nebeisijunkt kamera neveikt google play kitos idiegtos programos prarandi garantini. Kam is vis tau tas root reikalingas? 

Nei vienos tavo išvardintos problemos neturiu. Vienintele problema kuri man atsitiko su Tab 3 8inch po root'inimo tai kad tik Heroes of Order and Chaos pradėjo nebeveikt ir viskas. Root'as tikrai praverčia jeigu turi Kitkat ar naujesne Android versija kadangi su jo pagalba gali padaryt kad žaidimų OBB failus eitu perkelt į SD kortelė ir taip sutaupyti atminties savo integruotoje atmintyje. Taip pat ir ROM'ą kokį įsirašyt kad telefonas mažiau lagintu kaip ir aš padariau su savo Galaxy S Duos.

Redaguota , nario darrel. antrasis

Nei vienos tavo išvardintos problemos neturiu. Vienintele problema kuri man atsitiko su Tab 3 8inch po root'inimo tai kad tik Heroes of Order and Chaos pradėjo nebeveikt ir viskas. Root'as tikrai praverčia jeigu turi Kitkat ar naujesne Android versija kadangi su jo pagalba gali padaryt kad žaidimų OBB failus eitu perkelt į SD kortelė ir taip sutaupyti atminties savo integruotoje atmintyje. Taip pat ir ROM'ą kokį įsirašyt kad telefonas mažiau lagintu kaip ir aš padariau su savo Galaxy S Duos.

kaip daug kas pasakytu nereik pirkt grabu ir viskas bus gerai. Nu daug kas priklauso nuo root skaitant komentarus apie viena kita versija zmoniem atsitinka jog neisijungia kamera vienam kitam bet daugiausia neleidzai ieit i google play bet jai geras tvarkingas root problemu neturetu jam kilt

kaip daug kas pasakytu nereik pirkt grabu ir viskas bus gerai. Nu daug kas priklauso nuo root skaitant komentarus apie viena kita versija zmoniem atsitinka jog neisijungia kamera vienam kitam bet daugiausia neleidzai ieit i google play bet jai geras tvarkingas root problemu neturetu jam kilt

Na nepavadinčiau Tab 3 8.0inch grabų dar.. Daug žaidimų esu ant jo išbandęs ir tik vienintelis HOC ant jo nebeveikia po root, aišku naujausių žaidimų jau nevelka bet mano mėgstamiems užtenka.

Root'int neapsimoka.

Nes visi normalus telefai turi "Move to SD" funkcija. Ir nelagina. 

Grabai,lagina. Ir "Move to SD" funkcijos neturi. 

Todel reik juos keist i normalius.. ne kosmosus kainuoja.

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Pas mane Samsung Galaxy S Duos ir Samsung Galaxy Tab 3.0 8inch rootinti ir ant abiejų be problemų veikia Google Play. Telefoną rootint taip apsimoka jei garantijos jau neturi.

KingoRoot naudoju programa nusirootines Samsung galaxy Core :) viskas orei o dėl garantinio šeip manau jei padarytum unroot nepastebėtų :P

Niekad nesuprasiu zmoniu kurie rootina telefonus kam to reik ? root padarius gali iskilt daug problemu gali nebeisijunkt kamera neveikt google play kitos idiegtos programos prarandi garantini. Kam is vis tau tas root reikalingas?

Senai garantinio nebėra :-D :-D

(redaguota)

Root'int neapsimoka.

Nes visi normalus telefai turi "Move to SD" funkcija. Ir nelagina. 

Grabai,lagina. Ir "Move to SD" funkcijos neturi. 

Todel reik juos keist i normalius.. ne kosmosus kainuoja.

Deja, ta Move to SD funkcija neperkelia žaidimų data/obb failų.

Redaguota , nario darrel. antrasis

Deja, ta Move to SD funkcija neperkelia žaidimų data/obb failų.

O tai ka jinai daro tada?

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Duomenys kokius perkelia ir viskus pvz išsaugojimus. Testavau ir ant Xperia Z3 ir ant Tab 3 8.0inch ir OBB failai nebuvo perkelti žaidimų.

Gerai, kaip ten bebutu pasakysiu kitaip.

Normaliose telefuose buna bent 16gb telefo atminties. 

Ant Xperia Z3 turėjau apie 12gb bet visos programos kurių reikalauja telefonas ir pati OS tai man lieka tik 8gb.

Ir tau to per maza?

Rootint apsimoka , jei senas telefonas ir nori atsinaujint rom , o dėl visų nusiskundimų kurios sakot neva neveikia google play , kamera nu tai nemokantys rootinos :D arba pridirbo ką nors nes aš irgi su savo rageliu nurootines užlaužiau pora kartų kad vapshie neregavo :) bet per savo kvailuma tik :D o antra karta iš neturėjimo ką vekt xD

****Do Apyrankės**** Fb:

Rootint apsimoka , jei senas telefonas ir nori atsinaujint rom , o dėl visų nusiskundimų kurios sakot neva neveikia google play , kamera nu tai nemokantys rootinos :D arba pridirbo ką nors nes aš irgi su savo rageliu nurootines užlaužiau pora kartų kad vapshie neregavo :) bet per savo kvailuma tik :D o antra karta iš neturėjimo ką vekt xD

Nu šiaip galima nuflashint stock ROM'ą per odin'ą ir all problems solved.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3822 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...