Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3399 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Paprastas klausimas iš kur žinoti jog vaizdo korta pajėgi kompiuteriui ir ar gali ji susprogti arba susigadinti nepataisomai.? Ir dėl ramų,iš kur žinot kokio tipo pirkt? Žėjau video ir sakė jog linkas yra ten įvedus info pc išmeta kokius ramus tau reikia dėtis ir pnš. Tik dbr neberandu, jei kas žinot pasidalinkit ačiū.

LMESL.LT - Lietuvos Mokinių Elektroninio Sporto Lyga

GPU reikalavimai: http://www.realhardtechx.com/index_archivos/Page362.htm, jei maitinimo blokas neatitinka nurodytų reikalavimų - tinkamai neveiks kompiuteris. Dėl RAM, susidiegi Speccy arba eini į dxdiag per Win + R ir susirandi motininės modelį. Pagal jį susirandi internete informaciją apie motininę.

GPU reikalavimai: http://www.realhardtechx.com/index_archivos/Page362.htm, jei maitinimo blokas neatitinka nurodytų reikalavimų - tinkamai neveiks kompiuteris. Dėl RAM, susidiegi Speccy arba eini į dxdiag per Win + R ir susirandi motininės modelį. Pagal jį susirandi internete informaciją apie motininę.

Tai man reik ieškot vaizdo plokštės kurios galia atitiktų arba būtų mažesnė negu mano maitinimo bloko galia?

(redaguota)

Tai man reik ieškot vaizdo plokštės kurios galia atitiktų arba būtų mažesnė negu mano maitinimo bloko galia?

Taip, svarbu dar atkreipti dėmesį į procesorių, nes su Celeron'u kokia GTX 970 tikrai būtų kvailas sprendimas, nes bus bottleneck'as. Be to, reikia ir į maitinimo bloko kokybę atsižvelgti bei į srovės stiprį 12V linijoje (linijose).

Redaguota , nario Tautedorus

Na matai pas mane pc šitas yra labai senas ir į jį įdėta 2gb ramo ir motininė su procu pakeista o vaizdūškė likus su 128mb.. tai noriu įsidėti bent 512mb kad bent kažkiek tą lolą neštų. Ir dar vienas dalykas. Gali pas mane būti integruota vaiZDO PLOKŠTĖ kokia? Nes atsidariau dėžę ir kur yra vaizdūškė truputį žemiau dar kažkoks yra pagrindas nors jo neturėtų būti. Kas čia per dalykas nesuprantu niekaip

Buvau tau rašęs: 

Supranti, neverta pirkti tokių pigių GPU. Imk iš skelbimų naują CPU. Štai kokius CPU palaiko tavo motininė. Taip pat būtų gerai, kad nusipirktum dar 2GB RAM, nes 2GB jau per mažai. Dėl GPU, tai pirk GTX 750Ti, nes tai yra pats aukso viduriukas, GPU nėra pati pigiausia, bet ji gan nebloga ir tikrai taupi, tad tiks maitblokis, turintis 350W. Jei nenori pirkti tokios, imk bent GT 730/740, dar pigesnės imti visiškai neverta (jau GT 730/740 pirkti neverta, ką jau kalbėt apie pigesnes).

Na matainemačiau šito sorry. Matai aš turiu kitą pc bet jis kitam mieste, jame yra irgi 2gb ramo bet aš dasidėt planuoju ten 2gb o vaizdo korta ir visa kita ten gerai. O šitas pc kokiems metams porai ir viskas,nenoriu dėti daug pinigų į šitą brudą. Negi tokia bloga ta vaizdūškė?

Bėje noriu šitą hardą įsidėt į kitą pc jokių ten nereik motininių žėt ir kitų ane?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3399 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...