Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3418 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Esu Gintaras, man 17 metų. 

Žinau tą jausmą kai tave apgauna ir dingsta tiek su pinigais tiek su preke.

Todėl noriu padėt tiems kurie taip pat bijo likti apgauti.

Galiu būt tarpininkas daugelyje sričių. Turiu Paypal, el. banką, Paysera, Steam acc su CS:GO.

Daugeliui, manau, kyla mintis ,,Pff, niekas jo neims, neturi atsiliepimų ir t.t"

Bet aš turiu jum taip pora klausimų. Tada iš kur tuos atsiliepimus gaut??? 

Ir negi dar nepastebėjot, kad tie atsiliepimai nieko nereiškia? Ne viena tema yra, kai ,,patikimas, patikimas" o dingsta viską pasiėmęs... 

Beto aš nieko neverčiu naudotis mano paslaugomis... Gal kas pasitikės... Saugumui galėsiu duot savo kontaktus: telefono numeri, vardą pavardę(jei kas pageidaus, dėl fb) el. paštą ir dar jei ko pageidaus. 

Kontaktai:

Steam: http://steamcommunity.com/id/karunudievas/

P.s didelis prašymas, davai nefreepostinkit ir nereikšit nuomonės kuria išsakiau anksčiau...

Aš palaikau šį asmenį ir nuspaudžiu +rep mygtuką. Jei asmuo deda dideles pastangas dėl tarpininkavimo, manau jis vertas savo vardą. Puikiai žinome jog tie atsiliepimai niekada nesiranda jų begales ir iš bet kur. Juos reikia užsidirbti. Todėl linkiu, sėkmės šiam asmeniui, toliau dėti pastangas ir įrodyti savo vardo istoriją.  :wub:

Išpradžiu įgyk pasitikėjimo pirkime/pardavime tada tarpininkauk

Vienas draugas man jau taip patarė daryt... bet man grinai perpardavinėjimas nelabai prie širdies...

Reliai toks jausmas kad nori apgaut nes jau speceliai duodi tokia apie save informacija tik dėl to kad tarpininkaut vien nebent atsiliepimu nori :)

Žinoma tie atsiliepimai ne pro šalį, bet ne ne dėl jų nusprendžiau.. Rašiau jau, kad pagr. priežastis kodėl nusprendžiau teikt tokias paslaugas, tai mano paties kartoka patirtis... O dėl apgavimo tai, ne to tesiekiu.. Stengiuos būt sažiningas... Nes ir tolimesniame gyvenime vien tik apgaudinėdamas kitus nieko nepasieksi... 

Aš palaikau šį asmenį ir nuspaudžiu +rep mygtuką. Jei asmuo deda dideles pastangas dėl tarpininkavimo, manau jis vertas savo vardą. Puikiai žinome jog tie atsiliepimai niekada nesiranda jų begales ir iš bet kur. Juos reikia užsidirbti. Todėl linkiu, sėkmės šiam asmeniui, toliau dėti pastangas ir įrodyti savo vardo istoriją.  :wub:

Ačiū už paskatinimą. Tikrai stengsiuos, nė vieno nenuvilt :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3418 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...