Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3792 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Aš nesuprantu ar jum gaila kad žmogus turi dizainą, ar domeną nemokamą, ar dar ką nors ._.

Pasakiau savo nuomonę apie dizainą, o to tavo klausimo ar gaila tai nesupratau. Jeigu žmogus nori, kad jame kažkas lankytųsi ir pasiliktų tegul bent išvaizdą patvarko, taip pat forumai apsaugoti? Reikia užsiregistruoti, jog pažiūrėtum koks turinys forume? Truputį nelogiška kaip naujai atsidarusiam forumui. :) 

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Neblogas forumas. Gal ir jo biški lėvai, kad Sub forumas. Bet manau gal greitu metu nusipirks .lt

Dar kiti rašo užimti gali nu tai pasikeis pavadinima ir viskas.

Dėkui už palaikymą! Manau greitu metu tikrai nusipirksime .lt

Pasakiau savo nuomonę apie dizainą, o to tavo klausimo ar gaila tai nesupratau. Jeigu žmogus nori, kad jame kažkas lankytųsi ir pasiliktų tegul bent išvaizdą patvarko, taip pat forumai apsaugoti? Reikia užsiregistruoti, jog pažiūrėtum koks turinys forume? Truputį nelogiška kaip naujai atsidarusiam forumui. :)

Dėl dizaino... Na čia vėl ta pati dainelė, jeigu jau daug kam jis nepatinka, tai manau jį teks pakeist, jog kitiems būtų maloniau užeiti.

Kol mažai temų, forumas apsaugotas, žiūrėsim kaip bus vėliau.

Ačiū už pastebėjimą.

Aš ir nusivyliau, maniau išvysiu kažko kito, bet vėl ta pati istorija. Žiūrint į forumą, forumas sukurtas, tik, kad iš jo išplėšti naudos t.y pinigų, atėjęs į forumą, iš karto pamačiau reklaminė lentą ''CIA GALETU BUTI JUSU REKLAMA''. Logiškai galvojant, forumas ką tik, tik atsidarė o jie jau reklamas pardavinėja.

Sėkmės!

Blemba, ar jums gaila 7-8€ ant .lt galūnės ? Jei kurčiau kažkokia svetainę, tai tik su domenu. Man gėda būtu kažkam rodyti tokią. Dizainas, tai...

Kaip galima galvoti apie tolimesnę ateitį, kai net domeno nėra ?

P.S laiko klausimas, kada užsidarys šis forumas.

Ar Jums dabar skauda saitas.in galūnė?

Su laiku nusipirksim tą domeną, nereikia čia isterikuoti.

Visiems kažkada ateina galas.

Aš ir nusivyliau, maniau išvysiu kažko kito, bet vėl ta pati istorija. Žiūrint į forumą, forumas sukurtas, tik, kad iš jo išplėšti naudos t.y pinigų, atėjęs į forumą, iš karto pamačiau reklaminė lentą ''CIA GALETU BUTI JUSU REKLAMA''. Logiškai galvojant, forumas ką tik, tik atsidarė o jie jau reklamas pardavinėja.

Sėkmės!

Reklama ne dėl pinigų, o jeigu kas norėtų apsikeisti reklamomis.

Pinigų čia tikrai nesiekiama.

Ačiū už nuomonę.

Bet čia jau ne mano reikalas jeigu iš forumo tikitės labai daug, su laiku tobulėsim.

Pasisakau savo nuomonę. Ar tau neįdomi kitu nuomonė ?

Tai nuomonę rašyk išsaamią ir talpink į vieną žinutę.

Nesuprantu tokių žmonių kurie sako kad jeigu jau neturi domeno tai čia jau šudinas projektas. Jūs kai lankotės forume žiūrit į domeną ar į forumo turinį? Jei į domeną tai ką žinau..

Ačiū už pailaikymą! Mums tai labai svarbu!

Aš į domeną būtinai atkreipiu dėmesį. Tarkim nueini į kokia svetainę, kuri parduoda šaldytuvus, kuri iškarto atrodytu patikimesnė ar su domenu ar su tuo nemokamu ?

Prie ko čia pardavimai, ir forumas diskusijoms?

(redaguota)

Aš ateinu į forumą ir matau, kad nėra duomeno, iškart mano mąstymas daro forumą ir neturi .lt galūnes ??

Suprantu, kad rimtai į projektą nežiūri ir dizainas... aš su paint geresni nupieščiau.

P.S turėdamas 0 € kišenėje, ir tokius konkurentus (ar kaip pavadinsi), žadi kažkaip padaryti savo projekta populiarų ?

Redaguota , nario Ekologiskas

Aš ateinu į forumą ir matau, kad nėra duomeno, iškart mano mąstymas daro forumą ir neturi .lt galūnes ??

Suprantu, kad rimtai į projektą nežiūri ir dizainas... aš su paint geresni nupieščiau.

P.S turėdamas 0 € kišenėje, ir tokius konkurentus (ar kaip pavadinsi), žadi kažkaip padaryti savo projekta populiarų ?

Pala. Forumas be .lt galūnės veikia? Veikia. Tai kokios problemos?

Nebeverkšlenkit dėl to domeno, bus nupirktas dar.

Dėl dizaino tas pats, atlieka savo funkcija? Atlieka.

Niekas nesakė, kad mano projektas žada būti populiarus, tiesiog noriu surinkti bent kažkiek žmonių, su kuriais būtų įdomu padiskutuoti. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3792 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...