Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3805 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Atejo toks laikas, jau 9-tokas esu, ir pradėjo mane spausti, ką rinksies ir pns, bet kartais gaunu po 2. Žinau kodel,aišku, viską aš galiu, pasimokau ir okey,bet va turiu priešą savyje -tinginį, patarkit kaip man ji išvaryti, nes kažkaip man sunku ziauriia, nes pradeda man grasint profesinėm,o aš nenoriu žiauriai ten, nebent dar kolegijon,tad laukiu tikrai protingų atsakymų

Redaguota , nario カタナ

Kaip isvaikyti tinginy ? is ties daugeliu zmoniu problema su kuria as irgi pats neretai susiduriu yra daugelis budu kaip isvaikyti tinginyste, bet daugelis paprastam zmogui nepadeda as bent jau naudoju toki metoda kai nenoriu daryti namu darbu geriau ten pazaisiu t.t tada susitvarkau kambary viska svarei isisiurbiu viska sutvarkau ir tada poleto traukiu knygas yra mokausi as pats nesuvokiu kaip toks metodas veike bent jau man veike toks metodas, as kai susitvarkau kambary tai galvoju, kad naujas pusmetis prasidejo ir stengiosi kuo geriau mokytis :D

Kiek žinau vaistų tinginį išvaryti nėra, tai gali padaryti tik pats. Susiplanuok laiką, kad kai grįžti iš mokyklos namų darbams, paskaityti ką užsirašei klasėje ar bent temą praversti vadovėlyje skirk 30min. Jei tai darysi kiekvieną dieną priprasi ir taps įpročiu, tada bus lengviau. Dėl pažymių, tai visi gauna 2. Kaip sako, koks mokinys negavęs 2. Paprasčiausiai reikia rasti klaidas kurias darai, ir jas įsiminti, kad nekartotum. Grąžinus testams susirašyk kur klydai ir išmok tą vietą, kartas nuo karto atsiversk, kad prisimintum. Man kaip tik gautas 2 ar 3, kad ir pats 4 tiesiog priverčia mane pasimokyti, nes nenoriu turėti neigiamo trimestre. Kadangi sukūrei temą tokią, manau ir tu jau apie tai susimąstei, tai turėtų ir tave versti paskaityti kažką. Žodžiu išvada yra tokia, kad turi priversti savo tai daryti.

Padėjau? Patiko postas, tema?
Nepagailėk +rep

Kaip isvaikyti tinginy ? is ties daugeliu zmoniu problema su kuria as irgi pats neretai susiduriu yra daugelis budu kaip isvaikyti tinginyste, bet daugelis paprastam zmogui nepadeda as bent jau naudoju toki metoda kai nenoriu daryti namu darbu geriau ten pazaisiu t.t tada susitvarkau kambary viska svarei isisiurbiu viska sutvarkau ir tada poleto traukiu knygas yra mokausi as pats nesuvokiu kaip toks metodas veike bent jau man veike toks metodas, as kai susitvarkau kambary tai galvoju, kad naujas pusmetis prasidejo ir stengiosi kuo geriau mokytis :D

Tai todėl, kad biški prasimankštini betvarkydamas kambarį, pagerėją kraujo cirkuliaciją, pasijauti žvalesnis, bet koks fizinis aktivumas, padedą. :)

Eik Namo

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3805 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...