Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3418 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Su kuo galima koreguoti Minecraft serverio Pluginą ? Su kokia prigramą?

Kiek žinau turbūt su C++ ?

Aš dabar atsidarau su Notepad++ Pluginą nu jis yra Java tipo. Ir ten išmeta pilna nesamonių .

Tai nežinau su kokia programą reikia koreguot?

O iš kur reikia gauti C++ ? 

Kiek žiūrėjau neradau official svetainės iš kur būtų galima atsisiūsti ..

Ei, nedėkit tų -REP Nevykėliai...

Redaguota , nario saras1
  • ,

Eik miegot geriau... Tokių žinių programavimui neužtenka... 

Jei tu čia atėjai pafreepostint ,tai vienu žodžiu..

Gali atsidaryt notepadu jeigu patį plugins failiuką atsidaryk winraru. O šeip dar gali atsidaryt NotePad++ ,jeigu ne failiuką nori. :D

Yra žmonių, kuriems trumputė akimirka gali suteikti daugiau džiaugsmo, nei kitiems visas jų gyvenimas.

STEAM

187cc7d5ae9e7b522e4bc3e6b57c8857684.png

(redaguota)

Kiek žinau, o gal ir blogai žinau JAVA failo neatidarysi su Notepad++.

Ir su "C++" kaip tu vadini niekas neatidaroma, C++ tai programavimo kalba, o su kuo tu nori atidarinėti vadinami "Kompiliatoriais".

Nemažai normalių JAVA kompilerių yra mokami, pasieškok internete JAVA compiler nemokamų ir rasi manau tikrai, bet jei norėsi kažką labai pakeisti nelabai man atrodo pavyks, nes neturėsi programavimo žinių.. Ir atsimink JAVA ir C++ niekuom nesusijusios ir viena kitos neatidarinėja, tai dvi skirtingos panašaus principo programavimo kalbos. Manau reikėtų daugiau tau pasidomėti, kas yra JAVA ir kas yra C++, bei su kuom jos "virškinamos"..

++ Nežinau tiksliai, bet man atrodo tau rimtų pluginų neleis net atidaryti, jos veiks kaip autorius padarė. Bet gal klystu.

Redaguota , nario Galardas

Jei tu čia atėjai pafreepostint ,tai vienu žodžiu..

Gali atsidaryt notepadu jeigu patį plugins failiuką atsidaryk winraru. O šeip dar gali atsidaryt NotePad++ ,jeigu ne failiuką nori. :D

Tik norėjau pasakyt, jog su tokiom žiniom kaip jo ir tavo, jam net neverta tuo domėtis, o kitiem neverta net aiškint kaip tai įgyvendinti, kadangi niekam tai nerūpi, nes dauguma čia ir su aiškiu step by step tutorialu nieko nenuveiktų. 

Su Notepad++ ar kitais teksto redagavimo įrankiais negali nuveikti absoliučiai nieko, kas susiję su Java. 

Ir su "C++" kaip tu vadini niekas neatidaroma, C++ tai programavimo kalba, o su kuo tu nori atidarinėti vadinami "Kompiliatoriais".

Nemažai normalių JAVA kompilerių yra mokami, pasieškok internete JAVA compiler nemokamų ir rasi manau tikrai, bet jei norėsi kažką labai pakeisti nelabai man atrodo pavyks, nes neturėsi programavimo žinių.. Ir atsimink JAVA ir C++ niekuom nesusijusios ir viena kitos neatidarinėja, tai dvi skirtingos panašaus principo programavimo kalbos. Manau reikėtų daugiau tau pasidomėti, kas yra JAVA ir kas yra C++, bei su kuom jos "virškinamos"..

++ Nežinau tiksliai, bet man atrodo tau rimtų pluginų neleis net atidaryti, jos veiks kaip autorius padarė. Bet gal klystu.

Dar negirdėjau apie mokamą Java IDE, populiariausi ir pažangiausi IDE, kaip Eclipse ir IntelliJ yra visiškai nemokami. O Bukkit pluginus, kaip ir praktiškai visas kitas Java programas, galima dekompiliuoti ir ištaisius dekompiliavimo klaidas - redaguoti. Tai pat, nemažai pluginų yra open-source. 

Filthy-Frank.jpg

Dar negirdėjau apie mokamą Java IDE, populiariausi ir pažangiausi IDE, kaip Eclipse ir IntelliJ yra visiškai nemokami. O Bukkit pluginus, kaip ir praktiškai visas kitas Java programas, galima dekompiliuoti ir ištaisius dekompiliavimo klaidas - redaguoti. Tai pat, nemažai pluginų yra open-source. 

Eclipse nėra mokama, bet rimtesni kompileriai tikrai yra nepigūs.

Eclipse nėra mokama, bet rimtesni kompileriai tikrai yra nepigūs.

Na, IntelliJ man atrodo tikrai gana rimtas, o ir nemokamoje versijoje galimybių dar jokių nepasigedau. Įvardyk tuos "rimtesnius" IDE, kažkaip net nelabai įsivaizduoju ką ten tokio dar būtų galima prikurt lyginant su IntelliJ, už ką dar ir pinigus reikėtų mokėt.

Filthy-Frank.jpg

• Parašė po 2 savaičių...
(redaguota)

Java failą gali atidaryti ir su paprastu Notepad ar dar kokiu Wordpad(taip pat gali ir programuoti juose, tik tiek, kad teksto rengyklės nesukompiliuos). Jar ar class failus taip pat gali atidaryti su teksto rengyklėm, tik tiek, kad matysi hieroglifus ir nieko ten nepridarysi. Dėl tų "kuo tu nori atidarinėji", tai vadinama "programavimo aplinkomis" arba "integruotomis kūrimo aplinkomis" (en. "IDE"). Mokamų IDE reiktų gerai paieškot, nes 99% nemokami.

Su kuo galima koreguoti Minecraft serverio Pluginą ? Su kokia prigramą?

Kiek žinau turbūt su C++ ?

Aš dabar atsidarau su Notepad++ Pluginą nu jis yra Java tipo. Ir ten išmeta pilna nesamonių .

Tai nežinau su kokia programą reikia koreguot?

O iš kur reikia gauti C++ ? 

Kiek žiūrėjau neradau official svetainės iš kur būtų galima atsisiūsti ..

Ei, nedėkit tų -REP Nevykėliai...

Apstokit su tais programavimais... Dauguma čia tik dedasi, kad moka kažką, o jūs sekat netikru pavyzdžiu. Programavimas yra labai sudėtingas mokslas, ne kiekvienam įkandamas. Įsivaizduojat, jog čia pora pamokų pažiūrėsit Youtube ir jau būsit ten "elito hackeriai" - tai visiška nesamonė. Aš, pavyzdžiui, mokiausi daugybę metų, daugybę skirtingų kalbų ir galiu pasigirti tik tuo, kad atmintis užkišta visokiom nesamonėm ir sunku kažką įsiminti dabar. Be to, kuo daugiau moki - tuo daugiau užsibrėži padaryt. Taip, kad šis mokslas neturi ribų, visada bus kažkas, ko dar nemokat. Apibendrinant, programavimas - tai amžinas mokslas... Geriau nesukit sau galvos, ir pirmą pabaikit vidurinę...

Yep... Alter is back for short time...  :crazy: 

Redaguota , nario Alter

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3418 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...