Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5576 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki! :lok: Čia šiek tiek apie save.

Mano vardas: Ernestas, tiesiog Ernis :D . Man 12metų, gyvenu Vilniuje. Man patinka valgyti, vaikščioti kartais. Dar mėgstu žaisti futbolą ir krepšinį.

Mano pats mėgstamiausias kompiuterinis žaidimas tai: Ceeeeeeesas! Laisvalaikiais(Žiema) aš nolifinu, kaip ir visi mano draugai :D Nu o vasara: plaukiuoju ežere, kartais mėgstu nuskesti ir t.t. Turiu katę, jos vardas Murkė :D Zodiako ženklas: Vėžys.

Mano OS: Windows 7.

O pc lievas: 512MB ram ir 1,80GHZ. Bet greitai priksiu laptopą.

Mano skype: ernelis906. :labusai:

fanas.png

laptopuu7.png

Svečias

Sveikas atvykęs,sėkmės tau čia .

Svečias
Užbanino acc 'ErneLis' tai susikūrė kitą. lauk ip bano. :)

Kiti vartotojai rašantys iš šio IP adreso:

ErneLis* [ 203 Pranešimai ] Žiūrėti pranešimus

bartas2 [ 82 Pranešimai ] Žiūrėti pranešimus

Svečias [ 16 Pranešimai ] Žiūrėti pranešimus

Perduoda jau Aurimui.

Sveikas atvykes,jeigu jau apie laptopa prabilai kad pirksi tai as sakyciau kad tu jo geriau nepirk nes ismesi pinigus i bala,is savo patirties galiu pasakyti jog jie genda labai greitai,nesvarbu ar pirksi uz 1000LT ar 4000LT bet jie genda ir genda nes jie yra nepatvarus nu galiu pasakyti jog kelis metus veiks (turetu veikti) be problemu o poto prasides pinigu metimas i bala uz remonta uz naujas kompiuterio dalis.Esu tai jau isbandesi r patyres tai sakau is savo patirties apie laptopus.

As norejau pirkti dar viena laptota cia ne per seniausiai bet nepirkau nes jau zinau kas bus is jo... Tai Planauoju nupirkti (kaip sakoma Stalini kompiuteri bent jau laikys ir maziau i ji reiks kisti pinigu,Tik ji reiks keisti kai jau nebepavez naujausius zaidimus ir jau bus labai atsilikes nuo naujausiu kompiuteriu :)

Tad Sekmes prie pirkdamas gerai pagalvok :)

Sveikas atvykes,jeigu jau apie laptopa prabilai kad pirksi tai as sakyciau kad tu jo geriau nepirk nes ismesi pinigus i bala,is savo patirties galiu pasakyti jog jie genda labai greitai,nesvarbu ar pirksi uz 1000LT ar 4000LT bet jie genda ir genda nes jie yra nepatvarus nu galiu pasakyti jog kelis metus veiks (turetu veikti) be problemu o poto prasides pinigu metimas i bala uz remonta uz naujas kompiuterio dalis.Esu tai jau isbandesi r patyres tai sakau is savo patirties apie laptopus.

As norejau pirkti dar viena laptota cia ne per seniausiai bet nepirkau nes jau zinau kas bus is jo... Tai Planauoju nupirkti (kaip sakoma Stalini kompiuteri bent jau laikys ir maziau i ji reiks kisti pinigu,Tik ji reiks keisti kai jau nebepavez naujausius zaidimus ir jau bus labai atsilikes nuo naujausiu kompiuteriu :)

Tad Sekmes prie pirkdamas gerai pagalvok :)

Ai geriau pirksiu laptop'ą. Jei pirksiu, tai turėsiu 2kompus- stalinį ir laptopinį :D . na krč kam genda, o kam nea :) Mano draugas nusipirko ir iki šiol negenda. Jis jau su tuo laptopu 2m. :)

fanas.png

laptopuu7.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5576 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...