Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3825 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, mano telefonas HTC ONE M7 ir manau turi palaikyti 4G internetą. Ka reikia daryti, kad jis veiktu? Reikia i saloną Labas eiti, kad kortelę aktyvuotu gal?

693661469a4836b96d146e117b473d3d303.png
Parduodu SARG.LT Milus, reikia? Man į PM! (1milas - 0.20EUR) [banku] {Parduodami milai - 150milų}
Žaidi Minecraft užeik į Mc.SoulMC.LT

Sena kortelė? Nes buvęs klasiokas kažką minėjo, kad su z1 jis irgi 4G norėjo naudotis, tai nuėjo į saloną ir gavo naują kortelę.

Nu taip sena, Įdomu ar kainuoj dar keitimas kortelės :D

Parduodu SARG.LT Milus, reikia? Man į PM! (1milas - 0.20EUR) [banku] {Parduodami milai - 150milų}

Kainuoja, keičiausi pats nesenai, būtent labas kortelę, kainavo 2€

Ble lievai man, jei keis kortelel nes istrigus ji man yra.. :D

ten isims, bet papildomai mokesi man atrodo, siaip jai sakaisi nauja telefona ar iskart perki salone tau jau duoda nauja kortele, man buvo kazkaip susibraizes korteles galas ir nebeveike, tuo tarpu man jau telefonas atejo ir iskart gavau kortele ir jau buvo 4g internetas ir kiek zinau, butinai jos reikia, kad tas internetas veiktu, kiek tas ten patarejas besake.

• Teigiamai 1

ten isims, bet papildomai mokesi man atrodo, siaip jai sakaisi nauja telefona ar iskart perki salone tau jau duoda nauja kortele, man buvo kazkaip susibraizes korteles galas ir nebeveike, tuo tarpu man jau telefonas atejo ir iskart gavau kortele ir jau buvo 4g internetas ir kiek zinau, butinai jos reikia, kad tas internetas veiktu, kiek tas ten patarejas besake.

Dėkui už info :)

Prieš kelis mėnesius pakeičiau sim kortelę (labas), mokėti nieko nereikėjo, todėl, kad kortelė buvo labai sena (> 8 m.).

Jeigu sugadinai ar pametei savo SIM kortelę, atvyk į artimiausią BITĖ saloną, ir tau išduosime naują SIM kortelę su ankstesniu tavo numeriu. Visi tavo užsakyti planai ir paslaugos niekur nedings! SIM kortelės kaina – 2 Eur.

- labas

(redaguota)

Kaip ji tiek tau metų galėjo atlaikyt.. Gi jos tai magnetinasi.. Nebent tuos visus metus iš telefono nebuvai išėmes nei karto :D

Mano sena SIM kortelė išlaikė 12 metų. O kam ją išiminėt?

O į temą tai, senas korteles keičia nemokamai (arba už simbolinę kainą 1 centą) , o naujas pagal operatoriaus nustatytą kainą.

Redaguota , nario Mantvi5

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3825 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...