Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5005 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 65
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

• Parašė po 2 savaičių...
Sveikas.

Jeigu tu toks rimtas realiame gyvenime, kaip atrodai iš nuotraukos, tai niekad nepagalvočiau, kad tu (realiame gyvenime) ir tu (kaip GaNkster) - esi vienas ir tas pats žmogus. :funny:

Mėgsti keliones, tai pasipasakok kur buvęs, kur norėtum nukeliauti? :song:

Mano atveju, slapyvardis "GaNkster" nenusako koks esu realybėje. :lol:

Lenkijoje, Čekijoje, Vokietijoje. Žinau, kad nedaug aplankyta dar. Šią vasarą norėčiau nuvykti į Prancūziją arba Turkiją.

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Mano atveju, slapyvardis "GaNkster" nenusako koks esu realybėje. :lol:

Lenkijoje, Čekijoje, Vokietijoje. Žinau, kad nedaug aplankyta dar. Šią vasarą norėčiau nuvykti į Prancūziją arba Turkiją.

Aš netaikiau pačio slapyvardžio reikšmės tau. Tiesiog taip, daug įvairių šypsenėlių (beje linksmų) vis naudoji. Tai pirmą įspūdi susidariau, jog linksmas esi. Tačiau nuotraukoje toks rimtas pasirodei, tai todėl ir rašiau, kad nepagalvočiau jog esi vienas ir tas pats. Ir tai, čia tik tarp kitko ši mintis (nebūtina į ją rimtai žiūrėti :song: ).

Kaip suprantu, keliauji kaip turistas. Aplankai įdomias vietas ir pan. Ahhh... Norėčiau ir aš kada apsižvalgyti po kitus miestus. Nors ir teko keliauti per Lenkiją į Čekiją, Slovakiją. Įspūdingiausias reginys buvo Alpių kalnai. Norėtųsi dar kartą ten nuvykti.

Tai pasidalink įspūdžiais, ką matei (jeigu keliavai pasigrožėti kitais miestais)? Bei ką žadi aplankyti iš jau(?) numatytų kelionių?

(Tai pristojau, kaip prie nieko kito. :mucha: )

*Wuff*

34h9p39.gif

• Parašė po 2 savaičių...
Sveikas, na, ne atvykęs, tiesiog, sveikas ;D. Geras aprašymas :liuxas: fotkėj atrodai vyresnis nei 17 ;D. Akimirką pasirodė, kad čia pusbrolis mano, bet ne, ačiū dievui ;D. Krč, sveikas...... sveikas ;D.

Sveikas, daug kas sako, kad atrodau vyresnis, net ir ponu į mane kreipiasi. :D

8gHUMz7.png

Registracija: 15 Bir 2010, 18:17

O kada prisistatyt sumanei.. :D

O kada aš kažin galvoju prisistatyt?

--------------------------------------------------

Tikrai nesitikėjau, kad tu toks šaunus :)

Biški nesupratau apie ką kalba čia eina, bet nesvarbu. :)

8gHUMz7.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5005 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...