Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Naujas e-Sim žaidimo serveris! (strateginis, ekonominis, politinis...) + normalus aprašymas


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3008 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, manau, kad ne vienas iš čia esančių žinote šį žaidimą, tad jei žaidę e-Sim anksčiau tiesiai prie reikalo. Šiandien atsidarė naujas serveris - Antika.

Serverio trukmė - 180 dienų, po to jis bus sujungtas su Primera arba Secura.

Tad tiems, kurie nežaidė todėl, nes buvo neįmanoma pavyti senbūvių dabar turi unikalią progą išbandyti savo jėgas kaip lygūs su lygiais.

 

Registracija čia - link (panaudojant šią nuorodą gausite papildomą bonusą - 2gold pasiekus 7 lygį bei beabejo visokiariopą mano pagalbą iškilus kokiems nors neaiškumams)

 

 

Žaidimo aprašymas naujiems žaidėjams:

 

Pirmiausia, tai yra strateginis naršyklinis žaidimas simuliuojantis tikrą pasaulį. Žaidimas yra labai populiarus ir lietuviai jame yra vieni stipriausių.

 

NAUJAS PASAULIS

Kažkur internete yra virtuali valstybės, kurioje gyveni, versija. Gali matyti kokį gyvenimą pasirenka tavo draugai: jie treniruojasi, eina į darbą, susitinka su draugais, gauna patirties, pasirenka savo karjerą.

Kai kurie jų tampa verslininkai, kiti - politikai o dar kiti gina savo valstybę kovodami kare. Čia gausu lyderių, nuo kurių priklauso pasaulio ekonomika, kurie kuria vyriausybes ir nusprendžia rytoj bus karas ar taika.

 

 

KARAI

Žaidėjai gali prisijungti, ar sukurti savo karinius būrius ir kautis įvairaus tipo karuose: nuo paprastų karų tarp valstybių iki pasaulinių karų. Valstybės vienijasi, kuria aljansus ir ruošia detalias karo strategijas siekiant užimti tam tikrus regionus.

 

VIRTUALI EKONOMIKA

Žaidėjai gali įkurti savo kompaniją, jose dirba tikri žaidėjai. Nuo kompanijos galima pereiti prie akcinės bendrovės ir gaminit bei pardavinėti resursus. Žaidime taip pat veikia aukcionai, kuriuose galima prekiauti žaidėjų apranga. Taip pat galima spekuliuoti virtualią rinką.

 

POLITIKA

Kiekvienas gali prisidėti prie valstybės politikos. Pradedant nuo balsuotojo, pasiekiant kongreso kėdę ar net baigiant šalies prezidentu. Prezidentai gali paskelbti karus, kongresas priimti arba atmesti įstatymus. Taip pat galima sukurti nuosavą partiją ir pasirinkti bet kokią norimą politinę ideaologiją.

 

BENDRADARBIAVIMAS

Kad kompanijos ar karų organizavimas veiktų stabiliai žaidėjai turi komunikuoti bei bendradarbiauti. Beveik kiekviena valstybė turi IRC kanala arba Skype chatą, kur gali priimti ateities sprendimus ar tiesiog pabendrauti.

 

Registracijos nuoroda: link (panaudojant šią nuorodą gausite papildomą bonusą - 2gold pasiekus 7 lygį bei beabejo visokiariopą mano pagalbą iškilus kokiems nors neaiškumams)

Redaguota , nario GenRay
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3008 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...