Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3812 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,

Pasižiūrėjus serverio kurimus projektus, bei startavusius serverius nematau nei vieno rimto projekto į kuri galėtu eiti žmonės, dauguma manau bando atsidaryti projektą, bei kaip nors gauti pelno iš jo, kaip įmanoma gauti pelno jei 1. Projekto kurimas turi turėti įdėju bei galvoti apie ateiti kaip su tuo projektu eisis bei visa kitą, 2. Dauguma ,, Savininkų '' projektu atsidarius tai forumą įsivaizduoja kažkuo esantis bei bandantis kažką tokio įsivaizduot kad jų projektas geriausiais, tai pat nepamirškime naru kurie nardo dėl kokios privilegijos, taip ir žlungą projektas... Tesiog nematau jokio rimto projekto kuriame būtu rimti skripteriai mokantis sukurti kokias nors įdomias sistemas, mapperis kuris mappina neįprastus mapp darbus bei visa kitą.

Gal kas turite pasiulyti koki rimtesni projektą?

Redaguota , nario 420#

Mano manymu rimtas projektas yra : broadway.lt ( Nes skripteris neblogas ) arba kažkas iš tu populeriasnių projektų kaip greenside.lt ( Nereklama ) ir panašiai .

GreenSide, kažkada buvo labai popolerus kiek pamenu aš, bet dabar nelabai kas gero iš jo bėra.

BoradWay.lt, nežinau apsilankysiu bei pažiūrėsiu kas ten įdomaus yra.

(redaguota)

Tokių temų buvo ir bus, o naudos iš jų jokios. Žaidėjai rekomenduoja tuos serverius kuriuose jie žaidžia arba tuos, kuriuose jie gaus vip, drk, admin. Dažniausiai būna taip, kad po kažkiek laiko tie patys žmonės forumuose rašo Santa Barbaras - koks blogas projektas, kaip jį apgavo ir panašiai. O tokių temų autoriai dažniausiai pasirenka tą patį šlamštą kuri jiems rekomenduoja kiti, kur jiems duoda vip, drk, admin.

Mano manymu rimtas projektas yra : broadway.lt ( Nes skripteris neblogas ) arba kažkas iš tu populeriasnių projektų kaip greenside.lt ( Nereklama ) ir panašiai .

Idealus pavyzdys. Kas iš to, kad tas projektas rimtas? Kaip iš viso galima taip sakyti, kai tas serveris dar net nestartavo ir jau yra apsišikęs? Ripino iš uRPG.pwn. Kas iš to, kad skripteris neblogas? Žaidėjui tai labai aktualu! Antra sakinio dalis iš viso nice! Kalbu apie "kažkas iš tu populeriasnių" ir "ir panašiai".

Sampas jau yra atgyvena, nebera unikaliu projektu, nes nebeimanoma is sampo padaryti ka nors gero

Aj va, dar yra verksnių, kurie jau kelis metus laidoja samp.

O kas iš tų pasiūlymų? Vis tiek manau nežaisi ten kur neįdomu, ten kur nepatiks žaidėjai ir panašiai.

Redaguota , nario ES.^
(redaguota)

Idealus pavyzdys. Kas iš to, kad tas projektas rimtas? Kaip iš viso galima taip sakyti, kai tas serveris dar net nestartavo ir jau yra apsišikęs? Ripino iš uRPG.pwn. Kas iš to, kad skripteris neblogas? Žaidėjui tai labai aktualu! Antra sakinio dalis iš viso nice! Kalbu apie "kažkas iš tu populeriasnių" ir "ir panašiai".

Broadway.lt čia ne prie ko. Viskas vyko prieš prisijungiant prie Broadway.lt, nežinai, nesakyk.

Redaguota , nario Mariuswut

(redaguota)

Mariuswut, Galbūt aš ir klystu, bet man taip sakė Funkis, rodė video, taip pat kažką bandė atmazinti Karolis (Broadway skripteris, kaip supratau). Tų sistemų video youtube jau nebėra, ištryne... Jeigu aš klystu tai atsiprašau. Toliau gilintis nesiruošiu, nes man tai neaktualu, o apie tas sistemas žinau iš Funkio (verkė man). Apie startą parašiau dėl to paties, kad per daug lendat į akis, nieko neparodę.

P.S: Be to, tu rekomenduoji tą projektą, nes kaip suprantu esi vienas iš tų, projekto savininkų, tai tavo rekomendacija neobjektyvi.

Man nusispjaut ant jūsų serverio, aš tiesiog parašiau savo nuomonę, tai gali čia nesiputoti.

Redaguota , nario ES.^

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3812 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...