Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3408 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Susiruošiau nusipirkti naują vaizdo kortą nes neapsiimulošt lolą su 30 fps. Norėčiau patarimų kokią pirkti, manau man užtektų 512 mb pilnai, nes dabar man atrodo tik 128, tiksliai nrt nepamenu. Kompas pats labai senas dadėta keli ramai ir procesorius keistas man atrodo. Dabar yra 2.70ghz nežinau. Į ką labiausiai reik atsižvelgt perkant naują kortą? Kaip žinot ar nenusprogs ar dar kažkas neatsitiks? Ačiū.

LMESL.LT - Lietuvos Mokinių Elektroninio Sporto Lyga

Ryt numesiu visus spec filmą žiūrau nlb jungt noriu.. o klausimas iškilo sunku pasikeist vaizdo kortą? Žėjau tai dar apie eelektrą kažką kalbėjo, tai klausimas kyla ar aš pats sugebėsiu kažką pasikeist ar nlb.

Išiemei naują ir idėjai nauja nieko ten sunkaus, svarbu jėgos perdaug nepanaudok kad moitininės neperlaužt.

Dėl kkortos gal patars kokią.. nenoriu aš užsisakinėt tėvai mėgėjai protą papist. Aš pinigus užsidirbu ir man negaila 30-40 eurų ant vaizdūškės tik nenoriu ten tų nesamonių.. mama tai leis bet yra kitas žmogus kuriam blogai tai va ir nesinori geriau tyliai pasidaryt ir rami galvanieks nieko nežinos

Dėl kkortos gal patars kokią.. nenoriu aš užsisakinėt tėvai mėgėjai protą papist. Aš pinigus užsidirbu ir man negaila 30-40 eurų ant vaizdūškės tik nenoriu ten tų nesamonių.. mama tai leis bet yra kitas žmogus kuriam blogai tai va ir nesinori geriau tyliai pasidaryt ir rami galvanieks nieko nežinos

Nu tai pirmiau geriau būtų sužinot tavo procesorių ir maitblokį nes žiūrėk gal pinigus veltui ir tai išleisi..

http://www.part.lt/perziura/c1a25d9ad7d88fe421ed4b3e68e93c22819.pngprašau, fotkė su speccy ir mano norima vaizdo korta. Ar paveštų tokią? Man čia pigiausios reik turbūt vienintelė turinti 512 MB, visos kitos tik po 1GB, beto man reikėtų iš skytech.lt svetainės, ji yra mano mieste, tad būtų geriausia iš ten. Ačiū.

http://www.part.lt/perziura/c1a25d9ad7d88fe421ed4b3e68e93c22819.pngprašau, fotkė su speccy ir mano norima vaizdo korta. Ar paveštų tokią? Man čia pigiausios reik turbūt vienintelė turinti 512 MB, visos kitos tik po 1GB, beto man reikėtų iš skytech.lt svetainės, ji yra mano mieste, tad būtų geriausia iš ten. Ačiū.

Huh, pats turiu ta kortą tik Gigabyte :D. Šiaip pas tave procas jau senas šiaip :/ . Šiaip tavo vietoj aš paieškočiau naudotos HD 4770 ir paskui procą kokį Q6660 įsimesčiau (moitininė palaikys) tik būtų įdomu koks tavo maitblokis.

(redaguota)

Nenoriu pirkt nieko, tik kad lolą paveštų mano tikslas. Pavelktų šita seniena šitą vaizdūškę ar ne? ;/ jeigu apie galia W kalbi galiu dbr pasakyt

W neviską nusako, nu tai kad ir lol'ui nėra geriausias variantas pentium 4 :D Nors gali paieškot kad ir GT 210 GPU ir turėsi išgaut apie 40-70fps.

Redaguota , nario darrel. antrasis

ble tai kad pas mane dbr su 128 MB video cardu 30-20 fps būna kas per šūdas? :D

Tas Pentium jau senas. Nemanau kad ir su kokia VGA tu galėtum žaist ant stabilaus 60fps. Manau aš ir video kur žiūrėjau ir tai ten ant low grafikų žaidę ten nustatymų nelabai ir žiūrėjau. Atsinaujink bent į kokį dual-core procesorių ir turėtum gaut kažkiek geresnio FPS.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3408 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...