Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3398 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi,

Iš pradžių noriu padėkoti visiems kurie buvo su mumis ir noriu jiems palinkėti sekmės gyvenime! Jie laukė, tikėjosi, bet dabar turiu parduoti projektą. Parduodu nes turiu begalę problemų, tad nelieka daug aliko sedėti prie jo. Noriu, kad projektas atitektų į geras rankas, kur jis būtų prižiūrimas ir mylimas. Ir metu visus žaidimus, jų kūrimus ir kita. 

Į projektą įveina :

Hostignas.in yra dar 83 centai euro xD
Unikalus IPB dizainas,
GFX darbai projektui,
VPSnet.lt 1 ir 4 planai, dar yra 2 eurai su centais

.PSD dizaino

.PSD aprašymo
Sukurtas TS
Mappai
Texdrawai gražūs
Gamemodai
Daug kitų failų, kurie bus parodyti skype.

Rašykite tik normalūs pirkėjai, kurie tirkai nori pirkti. Iš projekto galima dar daug išpesšti, tik reikia užsiimti su juo. Pirmas neinu, arba tarpininkas gali būti.

Kaina būtų 30 eurų!
Atsiskaitymai : Banku

Kontaktai :

Redaguota , nario Martynas V
  • Teigiamai 3

Su SuperGames.LT nuo 2014-04-27!

šūdservi tu šūdservi, padaryk kažką geriau, tada sakyk.

ką man geriau padaryt nuo dugno? Kas tavo buvo padaryta? Tik frm įjungtas

Dėkui. :)

Viso gero. :)

Patikimas, tik varke čia sau pasidariai :DDD Juokinga iš tikro man ...:/ free gavo ir pardavinėja ...

Patikimas bet man gėda būtu pardavinėti projekta jei dykai gavo.

Dėkui, bet jau čia mano reikalas, parduoti ar atiduoti.

Su SuperGames.LT nuo 2014-04-27!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3398 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...