Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3446 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki!

Po ilgo laiko užsukau vėl į šią skiltį ir kažkaip susigalvojau, kad noriu investuoti į kokį nors projektą. Tai nebūtinai gali būt samp, bet samp galbūt domintų labiausiai šiuo metu. Norėčiau padėti žmonėms, kurie turi rimtų ketinimų ir rimtų planų su savo projektu (nors turbūt kiekvienas kurdamas galvoja apie rimtus planus), bet dažnai pabendravus su žmogum pasimato kokie jo tikslai ir koks požiūris į kuriamą projektą. Todėl nesiruošiu investuoti į tokius projektus, kurių savininkai man asmeniškai nepatiko ir nepasirodė rimti. Hah, žodžiu, esmę supratot ir jeigu norit pabendradarbiauti - susisiekit. Kontaktus rasit ir po pranešimu ir profilyje  :taika:

Lauksiu!

• ,
(redaguota)

Noriu prisidėti prie Gibson ir pasakyti jog aš taip pat paremčiau projektą, kuris to vertas. 

Su SAMP serveriais nesu niekada turėjęs reikalų, teikiu pirmenybę kitokiems projektų tipams nei SAMP. Todėl Gibson nuspręs kuris premijos yra vertas, jei tokių bus.

Paaukočiau iki 15 eurų, apmokant PaySera sąskaitą.

Redaguota , nario BoQsc

Noriu prisidėti prie Gibson ir pasakyti jog aš taip pat paremčiau projektą, kuris to vertas. 

Su SAMP serveriais nesu niekada turėjęs reikalų, teikiu pirmenybę kitokiems projektų tipams nei SAMP. Todėl Gibson nuspręs kuris premijos yra vertas, jei tokių bus.

tai bent investicija 15 euru kaip tik us.lt domenui justhostui porai menesiu :D

(redaguota)

Aš tiesiog paliksiu tai čia:

wikipedia.png

Investicijos – piniginės lėšos ir įstatymais bei kitais teisės aktais nustatyta tvarka įvertintas materialusis, nematerialusis ir finansinis turtas. Šis turtas yra investuojamas siekiant iš investavimo objekto gauti pelno (pajamų)

Žmonių aukojimas – ritualinis žmogaus nužudymo aktas religiniais motyvais. Žmogaus gyvybė atiduodama kaip didžiausia dovana dievybei. Šiuolaikinėje teisėje žmonių aukojimas laikomas kriminaliniu nusikaltimu – ritualine žmogžudyste.

Wikipedia jūsų draugas.

Redaguota , nario BoQsc

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3446 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...