Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3817 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, noriu jūsų paklausti kurios ausinės geriau? Siberia v3 ar kraken 7.1 chroma. Prašyčiai comment su argumentais, o ne tik pavadiną ausinių. Ir taipogi noriu paklausti, ar galima pakeisti chroma ausiniu mikrafono led spalvą? Ar ji ir visad švies baltai?

Jeigu ne ten tema, tai perkelkit kur turi būti. Ačiū :)

Redaguota , nario FankyMan

Sveiki, noriu jūsų paklausti kurios ausinės geriau? Siberia v3 ar kraken 7.1 chroma. Prašyčiai comment su argumentais, o ne tik pavadiną ausinių. Ir taipogi noriu paklausti, ar galima pakeisti chroma ausiniu mikrafono led spalvą? Ar ji ir visad švies baltai?

Labas, aš siūlau pasirinkti Razer Kraken 7.1 Surround Chroma, nes pats naudoju. Mikrofoną įjungus, jokia balta LED lemputė nedega, išjungus mikrofoną - dega raudona lemputė, jos pakeisti neįmanoma. Įmanoma pakeisti tik pačių ausinių apšvietimą.

(redaguota)

kai žiurėjau yt, tai kai veikia balta lempute, kai neveikia nieks nešviečia

Man asmeniškai nešviečia, tik išjungus mikrofoną, šviečia raudonas led'as.

Panaršiau užsienio portaluose, kodėl nešviečia baltas led'as:

Vieno vartotojo klausimas:

I have a razer kraken chroma 7.1. But it dont have green/white LED when i turn on the mic! But when i muted the mic. It turns to red LED

Can anyone tell me how to fix this problems??​

Atsakymas:

Its not a problem, there is a new version of the headset that only has the mute light. The earlier version had the green/white light.

Redaguota , nario Scarletas

As asmeniskai neimciau neivienu is situ ausiniu, na siberia tikrai nesu naudojas, taciau krakenus turiu pazystamu kurie skundziasi kad jos greitai luzta, genda ir t.t Pats atsmeniskai naudoju HyperX Cloud 2 ausines, kiek esu naudojas skirtingu ausiniu sitos vienos is paciu geriausiu. Muzikai, zaidimams, tinka viskam plius tas patas 7.1 surround sound. Nors tas surround sound yra paskutine nesamone ir zaidime tikrai nelabai ka ir tepadeda. Anyways sekmes renkantis.

Hello, U WOT M8?

(redaguota)

As asmeniskai neimciau neivienu is situ ausiniu, na siberia tikrai nesu naudojas, taciau krakenus turiu pazystamu kurie skundziasi kad jos greitai luzta, genda ir t.t Pats atsmeniskai naudoju HyperX Cloud 2 ausines, kiek esu naudojas skirtingu ausiniu sitos vienos is paciu geriausiu. Muzikai, zaidimams, tinka viskam plius tas patas 7.1 surround sound. Nors tas surround sound yra paskutine nesamone ir zaidime tikrai nelabai ka ir tepadeda. Anyways sekmes renkantis.

Man jos atrodo kaip lektuvo ausinės :D

Aš noriu su šiom ausinėm ir muziką klausyti ir cs kokį pažaisti, bei reikia, kad būtų geras mic ausinėse.

Beje kiek žinau yra surround kažkokia programa ir ten galima bass paboostint kažkas tokio :D Ir dar,  ar gauni surround pilnos versijos kodą su šiomis ausinėmis kartu? nes prie klav pastoviai prideda :D

Redaguota , nario FankyMan

Man jos atrodo kaip lektuvo ausinės :D

Aš noriu su šiom ausinėm ir muziką klausyti ir cs kokį pažaisti, bei reikia, kad būtų geras mic ausinėse.

Beje kiek žinau yra surround kažkokia programa ir ten galima bass paboostint kažkas tokio :D Ir dar,  ar gauni surround pilnos versijos kodą su šiomis ausinėmis kartu? nes prie klav pastoviai prideda :D

As ir taip galvojau, bet jos tikrai puikios ausines, Aisku jos yra OVER-EAR o ne ON-EAR. Sakai muzikai, Tai muzika kaip suprantu tik is PC klausysi? Nes razeriu prijungimas yra tik su USB, anie neturi audio jack. Kur HyperX turi savo garso plokste su surround sound kur nereikia jokiu kodu, jokiu programu nieko, ikisi ir zaidi. Taipat jai nori klausytis muzika is telefono tiesiog atjungi ta extra laida ir naudojiesi audio jack'u. Daug kam uzkliuna tik tas kad ausines yra labai jau sakykime spalva raudona gaminimui. Yra HyperX gun metal spalvos, kuri atrodo lygiai taip paciai kaip kokios nors studijos ausines. Na cia jau tavo pasirinkimas, taciau as visomis keturiomis uz HyperX'us. Pats turejas daug skirtingu ausiniu. Ne gaming taciau, Monster DNA, Beats, Jabra revo belaides, ir neivienos net neprilygta HyperX'ams nors jos turetu but muzikai pritaikytos ausines. Na bet tavo pasirinkimas. 

Hello, U WOT M8?

Žmogus paklausė, ar dega LED lemputė įjungus ausines ir tiek. O dėl kokybės, tai kokybė itin gera, turėjau SteelSeries Siberia V2, po 1 mėnesio sulūžo mikrofonas :) Aišku, čia kaip kam, kitas atsilieps apie ausines gerai, o kitiems Razer iš viso nepatiks.

na man metai laiko ir siberia v2 eina kaip bitutė :) Geresnių ausinių ko gero nėra kalbant apie panašia kaina :)

Iš tavo pasiūlytų ausinių siūlyčiau pirktis siberia v3. Girdėjau žmonės jas nešiojo metais ir nieko nesulūžo viskas puikiai.

O ne iš tavo pasiūlytų ausinių patarčiau nusipirkti SENNHEISER ausines , labai kokybiškos ir tenais tikrai yra pigesnių ausinių nei RAZER arba STEELSERIES. Daugiau gali rasti http://en-de.sennheiser.com/. P.S sennheiser ausines pewdiepie naudoja :0

PIGUS STEAM IR ORIGIN ŽAIDIMAI 

na man metai laiko ir siberia v2 eina kaip bitutė :) Geresnių ausinių ko gero nėra kalbant apie panašia kaina :)

Matyt apart Siberia ausinių nesi daugiau ko ir naudojęs per daug, nes galiu garantuot, kad už panašią kainą yra ausinių su geresniais mikrafonais. :)

O šiaip stebiuosi, kaip tau nesulūžo vis smaukant pirmyn atgal tą mikrafoną.

HyperX Cloud 2 mikrafoną ištrauki papraščiausiai iš ausinių ir pasidedi kur nori, nereikia smaukyt ir gadint laido. :)

❤️

Matyt apart Siberia ausinių nesi daugiau ko ir naudojęs per daug, nes galiu garantuot, kad už panašią kainą yra ausinių su geresniais mikrafonais. :)

O šiaip stebiuosi, kaip tau nesulūžo vis smaukant pirmyn atgal tą mikrafoną.

HyperX Cloud 2 mikrafoną ištrauki papraščiausiai iš ausinių ir pasidedi kur nori, nereikia smaukyt ir gadint laido. :)

Nu nafik čia reik ant tų siberia v2 stumt? :D Taip gal ir pakliuvo kam su broku, bet čia su visom ausinėm taip būna. Pasaulis jau pripažino siberia v2, o lietuviai turi būt išskirtiniai, nes neįperka ten mandrybių ir sakyt, kad siberia šūdas ir geriau pirkt pigesnes? :D Nu kam to reikia. Taip aš nieko nesakau tos HyperX irgi labai geros.

(redaguota)

Nu nafik čia reik ant tų siberia v2 stumt? :D Taip gal ir pakliuvo kam su broku, bet čia su visom ausinėm taip būna. Pasaulis jau pripažino siberia v2, o lietuviai turi būt išskirtiniai, nes neįperka ten mandrybių ir sakyt, kad siberia šūdas ir geriau pirkt pigesnes? :D Nu kam to reikia. Taip aš nieko nesakau tos HyperX irgi labai geros.

Wat? Tu bent pats supranti ką aš parašiau/ką tu parašei? XD

1. Jeigu čia sakai, kad pas mane "su broku" buvo, tai labai klįsti. Aš ką sakiau tai papraščiausiai, kad mikrafonas padarytas nepraktiškas - jį smaukant pirmyn atgal pastoviai po biškį iš vidaus ryjasi kabelis, po kiek laiko jis tiesiog nutrūksta, tai aš galvoju ar reikia kas kiek laiko jį vis tvarkyti ar daugiau apsimoka nusipirkt ausines kaip HyperX Cloud 2 ir neturėt bėdų su mikrafonu.

2. Kur sakiau, kad Siberia V2 šūdas? Nuo kada vardijant ausinių minusus skaitoma, kaip vadinimu šūdu? Tuo labiau nesakiau, kad reikia pirkti pigesnes ausines.

3. Kodėl aš negaliu jų palyginti su mano nuomone geresnėm ausinėm, kurios šiuo atveju yra HyperX Cloud 2? Man asmeniškai jos yra žymiai patogesnės, niekad neįskausta ausų po ilgo naudojimo, priešingai nei su Siberia, garso kokybė yra žymiai geresnė, mikrafonas taip pat geresnis. :)

Nežinau bičiuk ką tu ir kur tu skaitai, bet kaip supratau iš viso ne tą skaitei, ką reikėjo.

Tiesą pasakius, vapšė gryną nesąmonę surašei. :)

Redaguota , nario .weeD`

❤️

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3817 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...