Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3447 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Įsijungei žaidimą, viską užsikėlei ant aukščiausių nustatymų ir žaidi sau be vargo? Sveikinu! Na o visiems kitiems siūlyčiau užsukti į GeForce svetainę, kur yra tinklapis, puikiai parodantis ką reikia nusistatinėti žaidime, norint gauti geriausia balansą tarp kokybės ir greičio. Tinklapyje galima palyginti išvaizdą tarp beveik visų nustatymų, yra FPS palyginimai, nustatymų aprašymai. Visiems kas vargsta su savo skrudintuvėmis, siūlau išbandyti. http://www.geforce.com/whats-new/guides/grand-theft-auto-v-pc-graphics-and-performance-guide

• Teigiamai 6
  • ,

Dar jį reik optimizuot? Well I'll be damn.

Anyway galvojant apie optimizavima, tas gta 5 auto nustato man nustatymus, bet jei juos pakeičiu, iškart būna fps drop'ai. So yeah... ._.

Tau gerai, kai man buvo automatiškai nustatyta, žaidžiau „Powerpoint skaidrių simuliatorių“, o kokybė vis tiek buvo visiška šikna. Su šituo gidu apsižiūrėjau, ką galiu kelti iki max, ką turėčiau numažinti, nes vis tiek nieko nekeičia, žaidžiu dabar ant 50-70 fps, su, mano skrudintuvei, palyginus tikrai nebloga grafika.

• Teigiamai 1
  • Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3447 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...