Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3455 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

569b1f3e5da8a880e8e8486572f40561147.png

PLĖTOJIMO(REKLAMAVIMO) PASLAUGOS

Sveiki forumiečiai. Pirmiausiai prisistatysiu. Esu Gytis, žinomas forume iš seniau kaip Gytis' bei užsiimdavau su projektais. Man yra 16 metų, ir tiesa, jog po užsiiminėjimo su projektais padariau pertraukėlę, nepilnai metų. Apskritai nežinau kodėl, galbūt todėl, jog nebebūdavo tiek daug laisvo laiko, mokslai visgi spaudžia. Tačiau dabar viskas pasikeitė, grįštu su senomis paslaugomis. Kaip žmogus aš esu atsakingas, atkaklus, komunikabilus, sąžiningas, tikrai raštingas, tvarkingas, draugiškas, mėgstantis kompaniją, bei mano hobis yra SAMP, o šiame pasaulyje (SAMP) visuomet mėgstu užsitarnauti gerą vardą. Tikriausiai jums smalsu,kaip gi aš tai atlieku, tuojaus sužinosite, viską paminėsiu. Apie mane ir mano veiklą daugiau informacijos galėsite gauti privačiai, galėsiu atsakyti į jūsų užduodamus klausimus.

Arba štai šioje temoje - SPAUSTI ČIA

Jau esu minėjes, su kokiais projektais/žmonėmis apsiimu, tačiau paminėsiu dar kartelį.

Projekto privalumai

Domenas su .LT galūne.

Veikianti svetainė.

Sukalbama/nevaikiška(kalbu apie 12-13 metų) administracija.

Kokius projektus teko plėtoti ?

Senasis New-Life.lt projektas.

SFLIFE.LT projektas.

Kokiais būdais plėtojamo projektai ?

Visu pirma tai skype bot'ais, ši technika yra viena iš geriausių, veiksmingiausių, kadangi turiu ne vieną skype, su tikrai ne vienu ir ne keliais šimtais kontaktų, kadangi užsiimdavau su projektais.

Žaidimų forumuose. Lietuviškuose/Ne lietuviškuose (turiu savųjų ryšių, tuose forumuose lankosi ir lietuviai, kurie gyvena užsienyje). Kasdien temos prikeliamos, aktyviai atsakomi klausimai.

Privatus rašymas žmonėms, pasiulymas aprodyti projektą, pakvietimas prisijungti, sudominimas žmogaus.

Reklamos įvairiose svetainėse, per pažįstamus šaltinus, arba tiesiog siulymus apsikeisti reklamomis.

Kiti būdai, kuriuos galėsiu parašyti privačiai, bei žinoma, tikrai ne visus.

Darbo atlikimo kaina

Kaina nutarsime kartu su savininku, paprastai imu nemažiau 5-10 eurų (taip nori ir kiti projekto atstovai dažniausiai), tačiau viskas priklauso nuo jūsų norų, pageidavimų, tikimosi rezultato.

Kontaktai

Skype gyciakas89

@Forumo AŽ.

Arba tiesiog palikite komentaruose savo kontakus, susisieksiu.

Papildoma informacija

Nerašau išsamiai, kadangi yra daugiau kitų temų, kurių šaltinius nurodžiau aukščiau, ten aprašyta žymiai daugiau. Apmokėjus paslaugos pradedamos teikti tapačia dieną, priklausomai nuo darbų. Privačiai galėsiu atsakyti į jūsų užduotus klausimus žymiai išsamiau.

Redaguota , nario Gytis D.

28f90700c753df66306ca9851af2a94d606.png

• ,

Ne į temą : Bet užkabino "šiame pasaulyje visuomet mėgstu užsitarnauti gerą vardą."

Tu ateivis ?

Tai nėra tiesiogine to žodžio prasme :) Kalbu apie SAMP pasaulį, ir tai turiu omenyje :)

tiesiog kai jis nusileido i zeme su savo erdvelaiviu nuo tada jis stengiasi palaikyti gera savo varda nes marse jo reputacija jau sutersta

Jūs žmones labai priekabūs, bet jau neduok dieve jum kažkas kažką pasakys :) Jau pastebejau tai šiame forume. Nebijok, jumoro jausmą turiu :)

28f90700c753df66306ca9851af2a94d606.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3455 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...