Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3843 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Yo, sugalvojau pradėt naudot y_inline kad būtų patogiau, tad kai includinu meta errora:

fatal error 100: cannot read from file: "YSI\y_inline"

#include <YSI\y_inline>
#include <YSI\y_dialog>

Naudoju naujausia YSI

Redaguota , nario Karolis.ExE
(redaguota)

C:\Users\mnore\Desktop\**\pawno\include\YSI-master :)

... Parsisiuntus naujausią YSI biliotekos versiją, atsidarai tą YSI-master >> pawno >> include >> ir tada visus tuos failus keli į savo Tavo_Gamemode\pawno\include\..

Noris kažką pasakyt, bet aš be žodžių.

Redaguota , nario Bit
(redaguota)

... Parsisiuntus naujausią YSI biliotekos versiją, atsidarai tą YSI-master >> pawno >> include >> ir tada visus tuos failus keli į savo Tavo_Gamemode\pawno\include\..

Noris kažką pasakyt, bet aš be žodžių.

Koks skirtumas... Vistiek neperkėlus į include aplankalą atskirai failų iš to folderio "ysi_master" o jį paty įkėlus į include viskas veikia tik vienintelis y_inline include kai includini meta error kažkodėl... Blya* blya*..

Redaguota , nario Karolis.ExE
(redaguota)

Koks skirtumas... Vistiek neperkėlus į include aplankalą atskirai failų iš to folderio "ysi_master" o jį paty įkėlus į include viskas veikia tik vienintelis y_inline include kai includini meta error kažkodėl... Blya* blya*..

Aš pasakiau kaip daryti, o tu ar darysi ar ne tavo reikalas. Kažkodėl man bėdų nekyla su tuo:)

Redaguota , nario Bit

Aš pasakiau kaip daryti, o tu ar darysi ar ne tavo reikalas. gg

Kaip daryti, vistiek iš šio tavo komentaro kad kelt visus failus į viena iš to folderio čia nieko nekeičia, vistiek... Gal palauksiu ir sulauksiu normalaus komentaro :kiets:

Solved

:)

Padariau tikslesnį includinimą

<YSI-master\pawno\include\YSI\y_inline>

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3843 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...