Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

[Klausimas] Ar vis dar populiarus mu-online?


KSoorak`

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2913 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

aš esu gal ir iš tų žmonių kuris užsilikęs prie senų laikų, nes jau 4 metai žaidžiu mu-hobby ir vis neatsibosta. Kiek žinau ankščiau mu-online tikrai būdavo labai populiarus žaidimas, tačiau šiuo metu pastebėjau kad žmonių nėra tiek daug kiek būdavo ankščiau, bet mano manymu jie visi pabėgo vien dėl tų season, kas iš tiesų ir man patiko, nes mano širdyje labiausiai priimtiniausias ir geriausiai išėjęs season'as yra "Season 3 Episode 1". Tad pasakykite savo nuomones kaip jums atrodo ar vis dar gali būti populiarus šis žaidimas, ar jau atstovėjo savo laikus ir jis bus užmirštas? 

---------------------------------------------------------------------------------
 
Ne į temą!

Turiu kilusią idėją padaryti "Season 3 Episode 1" visai tokį patį kaip būdavo "Logic-mu" kur žaisdavau daug liaudies visi susirinkdavo stadiumo pradžioje ten linksmai leisdavo laiką. Kaip manote ar ateitumėte į tokį serverį?

Dėkoju už jūsų atsakymus iš anksto. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Sveiki. Deja blogai suprantat kodėl lietuvoje MU yra mires. Visi Logic-mu, mu-hobby ok-mu ir kitos masofkes sugadino ta tikrąjį mu žaidima ir vardą. Tame jūsų sezone nėr ką veikt. Koks įdomumas vien tik farmint ir farmint? sėdėt nonstop prie game kuriame tik farm ir farm? Eventų tuose serveriuose 0. Nei vienas neveikia padoriai, bugų miljonai ir jūs tikitės kad kažkas žais mu? Juose nėra jokio balanso, nėra quest'ų, nėra rewardų. Čia galima tik vardyt ir vardyt ko tuose sezonuose nėra. Tiek logic-mu, tiek mu-hobby yra pinigų plovyklos. Juose lygiai tas pats kas pay-to-play... tik cia gaunas pay-to-win. Žaidėjams atsibodo paprasčiausiai all opt itemai kas yra nesamone. Nesudarytos jokios salygos, kad pasistengęs žaidėjas galėtu būti lygai toks pat kaip donatines. Skirtumas tas, kad donatintas accountas jau iškart bus stipresnis ir galės smagintis taskydamas silpnus, bet ar tai yra idomumas? Labai retas serveris lietuvoje nesiekia pelno kurdami šio žaidimo serverį. Tie serveriai kurie nėra pay-to-win, kurie stengiasi vardan žaidėjų yra užmiršti. Tuose jusu S3 žaidėjų kilinimas yra beprasmis ir betikslis. Kaip manot kodėl Global MU Online yra iki šiol toks popelerus? Nes ten yra normalus PVP/PVE balansas. Charus pagal status galima statyti keliais buildais, itemai taip pat renkami buildais. Jie reiškia kovoje labai daug. O masofkese? kas reiškia juose visa kovos baigtį? Atsakymas labai paprastas:RESETAI! Itemai reiškia visiškai nieko. Ateini kaip jus sako į stadium ir gauni galvon one hit... Tai kas per įdomumas? čia kovos nebūta. Visokiuose logic'uose, hobiuose uzsekeli strenght ir agi ir varai kapot... Fsio ten tik tiek reik. O jūs paloškit bent vieną serverį kur yra daug sunkiau keltis, kur yra normalus PVP/PVE balansas. Abejoju ar mokėsit lost.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Frostass yra Lietuvoje dar tokių serverių kurie nesieke pelno for fun...  Pavyzdys: www.extazy-mu.net  Max rates serveryje galima lengvai susirinkti all seta o jei nori ancient+all pasėdi dienelę rebirth pavarai ir turi nereikia donatinti o all option itemus susirenki iš serverio eventų ne tuos kuriuos rengia GM'ai bet iš blood castle illusion template kantru event boss attack blue event. Ir gm'ai ir adminas draugiški padeda Adminas man padėjo Mid serve netgi 10rr pasikelti ;D  O gm'u ar admin vedami eventai abiejuose servuose galima gauti netgi kreditų.

Ir šiame serveryje man patinka subalansuotas pvp galima žaisti už koki nori veikėją, svarbu tik gerus joh optus užsidėti.

 

Tad siūlau visiems išbandyti WWW.EXTAZY-MU.NET

Redaguota , nario Power_Giedrius
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 3 mėnesių...

dejai reklama nebloga kazkokiam sudserviui, zmogus pasake normaliam low rates, jis savo max rates kisa... pfe pfe... :) Yra vienas projektas, nereklamuosiu susirasyt patys. bet tikrai yra siuo metu vystomas su DAUG naujo, kur pasitenges zaidejas yra dievas, o donateris turi ta pati ka ir pasistenges (jeigu ne maziau) taip , tai ne pelno siekiantis projektas o jo features lenkia visus jusu extazius hobius ir kita masofke. :)

 

ir P.S website be virusu, o ne taip kaip visi kiti 99,9% lietuvisku mu webu su ta pacia badkoor neatsparia ir malware uzkresta sistema perejusia per N ranku.

Redaguota , nario ErikasB
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2913 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...