Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3447 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Man įdomu kodėl tu taip įsikibai į tą žodį: 'kreivas'. Jau rašiau, kodėl jis tikrai gali būti vadinamas nekreivu. Ir dar netgi kalbėjau dėl kreivo teksto naujovių.. Matau tau teks dar kartą perskaityti mano rašytą tekstą, bet jei tingi ar kyla tavo ego - jau tavo problemos, vyruti. Ai beje, apie kurią kokybę kalbi? Gali būti ir lygiavimo kokybė ir nuotraukos pateikimo kokybė. :)

Kreivas lygiavimsa

Netvarkingas Lygiavimas

Nekokybiškas Lygiavimas

Tau tai skirtingi dalykai dar pasakyk? :D

O kur matei dar kreivo lygiavimo naujoves apart šio dizaino? :D Išsigalvoji nesamones ir tiek.

Redaguota , nario Baldas

Eik Namo

• ,
(redaguota)

Kreivas lygiavimsa

Netvarkingas Lygiavimas

Nekokybiškas Lygiavimas

Tau tai skirtingi dalykai dar pasakyk? :D

O kur matei dar kreivo lygiavimo naujoves apart šio dizaino? :D Išsigalvoji nesamones ir tiek.

Aš rašiau kreivas tekstas, nes ten nieko kaip ir kreivo negalėtų būti, tiksliau maniau tu kalbi apie "kreivai" pateiktą tekstą. Ir šiaip nežinojau apie ką konkrečiai kalbi, nes kaip matau dizainą jis pateikė nekokybiškai (kalbu apie vaizdo kokybę).

O kur matei dar kreivo lygiavimo naujoves apart šio dizaino?

Nieko neišsigalvoju, internetas platus, čia ne koks stebuklas, kad jis būtent vienintelis tokį padarė. Tereikia šiek pasigooglinti ir rasi. :)

Redaguota , nario Nachis
(redaguota)

Neišsigalvojai bet jokiu faktų parodyt negali, aš per google nerandu kreivų dizainų, sapalioji nesamones ir tiek.

O negirdėjai apie tokį dalyką, kad kai žmogus pahostina nuotrauką ir jos nebėra (po tam tikro laiko)? Nekalbu apie tokius kaip Deviantart, bet turiu omeny, kad gal jau seniai buvo toks panašus dizainas sukurtas.. Gal sukūrė labai seniai ir tos nuotraukos hosto laikas baigėsi..Ir taip, neparodau faktų, nes pernelyg neįtikėtina, kad jis būtent pirmasis sukūrė tokį dizainą. Man įdomu kas būtų, jei atsirastų naujas dizainų stilius... tai visus juos vadintum kreivais ania?

Redaguota , nario Nachis
(redaguota)

O negirdėjai apie tokį dalyką, kad kai žmogus pahostina nuotrauką ir jos nebėra (po tam tikro laiko)? Nekalbu apie tokius kaip Deviantart, bet turiu omeny, kad gal jau seniai buvo toks panašus dizainas sukurtas.. Gal sukūrė labai seniai ir tos nuotraukos hosto laikas baigėsi..Ir taip, neparodau faktų, nes pernelyg neįtikėtina, kad jis būtent pirmasis sukūrė tokį dizainą. Man įdomu kas būtų, jei atsirastų naujas dizainų stilius... tai visus juos vadintum kreivais ania?

Žodžių jei matai čia naujoves tai matyk.

Žodžių kreivas lygiavimas pas tave naujoves :D tokio dalyko nebus niekada ir jo nėra. O jai būtų toks stylius tai manau galimą būtų jau ne vieną dizainą rasti internete.

Redaguota , nario Baldas

Eik Namo

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3447 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...