Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3458 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Labas vakaras,

Kreipiuosi į jus visus, aišku žinau gal kiek ir sulauksiu tų kritikų, na gal ir nesulauksiu, bet jų niekam netrūksta, kadangi heiterių visuomet atsiranda. Iš temos pavadinimo manau supratote ko mane reikia.. Fiesta kuria projektą ? Jo kuria, bet dabar bandys kurti žvelgdamas į ateitį ir viską apgalvoti, kaip kas bus, man nereikia jokių pinigų esu šiame žaidime ne dėl pinigų, ką čia uždirbsi iš tų pelnų kurį gauname kuriantys projektus, šiokį tokį hostą tik galima pratęsti mėnesiui, dviems. Aišku, galvojate sukursiu ir vėl žlugs po poros savaičių, na gal ir atsibodo tie žodžiai, kad laikysiu projektą ir t.t, na o aš galiu pasakyti, taip laikysiu projektą ir nesiklausysiu tų hibridinių heiterių kurie sakys, va tu tuoj žlugsi, va tuoj tave nuddosins ir panašiai. Tegul ddosina ar ką kitą daro koks man reikalas jie sau verčiasi problemas aš į tai nežadu kreipti dėmesio, jei jiems tai patinka ir yra kaip pramoga tegul daro, juk lazda turi du galus. Kągi eisiu prie temos norėjau pasakyti, kad galite kiek norite kritikuoti ir panašiai. Esu pasiruošes svetainę dar trūksta šiokių tokių detalyčių iki pilnos laimės, hostingai neproblema, tad pagalvojas nusprendžiau susirasti normalų serverio koduotoją kuris tikrai bus aktyvus, ryžtingas, mandagus, susikalbantis, netoks nervingas ir su fantazija. Kam man to koduotojo ? Pats nemoku prie SCRIPT taip dirbti, na pavadinimų pakeitimai ir šioks toks kodo redagavimas nemanau ar tai yra vadinama SCRIPTINIMU.. Reikalingas toks kuris išmano savo darbą, supranta kodą ir visa kita kuris niekuomet nepasimes ir išspręs kilusias problemas / bėdas serverio kode.

Tad manau supratote ko man reikia gal neviską pilnai išdėščiau supraskite jau ir 1 nakties, bet nelabai kas ir rašosi, beveik niekas nesigalvoja, dėkoju širdingai kiekvienam kuris skaitė ir viską pilnai suprato !

Beje apie projektą ir visa kita plačiau asmenine žinute arba kitais susisiekimo būdais kuriuos nurodžiau apačioje !

Kontaktai :

Skype kontaktai : lukas.bestukas
El.Paštas : [email protected]

Geros jums likusios dienos !

Redaguota , nario Lukas_Fiesta
  • ,
(redaguota)

mStories??? Dude ankščiau buvau savininkas šiame projekte. Didelis sėkmės. Neapleisk jo!!

Taip, liuks, dėkoju labai !

GL !

sukurk projektą geresnį negu kuriama ankščiau buvai!

Dėkoju labai ! Taip bus boom bitch :DD

ooo,fiesa šitaas tikrai sukurs gaila kad iš preito projekto leavinai.

gL

Dėkui, na ką nauji metai naujos ir permainos !

SKRIPTERIS RASTAS ! BŪTŲ NEBLOGAI MAPPERIS KONTAKTUS TEMOS TŪRINYJE RASITE !

Redaguota , nario Lukas_Fiesta

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3458 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...