Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3425 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Čia iš savo kitos paskyros, ar draugo pasikomentavai ? :D Nes matosi irgi neitin aktyvus forume :D

Šis žmogus pirko milijonus ir jo nepavedžiau taigi paprašiau, kad pakomentuotu ar patikimas esu, galit tikrinti jo ipą su mano!

Sėkmės pardavime.

O parduodi su forumo paskyra?

Forumo paskyra yra, bet neatitinkanti visai tikro V_P žaidime.

Sveiki visi, kaip matote iš temos pavadinimo parduodu SARG.LT paskyrą, parduodu, nes perėjau į kitą projektą, paskyrą yra labai žinoma ir daug su ją pasiekta! Viską matysite nuotraukuose!

Paskyros nuotraukos: http://imgur.com/a/CvCcE , Paskyrą neturi vip'o, jeigu bus vipas verslas 4480/min, /saugumas numeris nusiims po 1 dienos!

Už paskyrą noriu 10,44 EUR atsiskaitymas beveik visais bankais ir paysera! Beto esu naujokas, bet pirmas neisiu, nebent su tarpininku iš TOP5 už kurį mokatę jūs!

Siūlyčiau nuimti saugumą, o šiaip sėkmės pardavime

Persiskaityk aprašyma, freeposteri.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3425 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...