Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3420 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Pasidalinkit tie kas gavę peilius esate :D Reddit'e rašo, kad yra apie 0,8% gauti peilį, bet jie irgi patys neatidarinėję, o tik žiūri case openingus ir skaičuoja, tai gali būti ne visai tikslu :D

Aš pats esu atidaręs 10 case dabar, viską rašau į notepad, įdomu ar iš tikrūjų taip sunku yra gauti tą peilį.

Tai štai kas pas mane yra txt faile : 

Nr| Case pavadinimas| Gautas skinas(spalva) buklė| Kaina| Rakto kaina

1 case Breakout - MP7 Urban Hazzard(Melynas) FT| 0.08€ | 1.70€
2 case Shadow - StatTrak Glock-18 Wraiths(Melynas) FN| 3.60€ | 0€(Laimeta give-away)
3 case Shadow - Dual Berretas Dualing Dragons(Melynas) WW| 0.08€ | 1.80€
4 case Breakout - MP7 Urban Hazzard(Melynas) WW| 0.08€| 2.10€
5 case Chroma 2 - StatTrak Negev Man-O-War(Melynas) MW| 0.22€ | 2.35€
6 case Shadow - StatTrak Famas Survivor-Z(Melynas) FN| 1.46€ | 2.35€
7 case Chroma 2 - StatTrak AK-47 Elite Build(Melynas) FT| 1.96€ | 2.35€
8 case Falchion - Nova Ranger(Melynas) WW| 0.07€ | 2.35€
9 case Chroma 2 - StatTrak Sawed-Off Origami(Melynas) FT| 0.22€| 0E(Laimejau csgofirewheel.com)
10 case Chroma 2 - Sawed-Off Origami(Melynas) FT | 0.06€| 2.35€
11 case Falchion - StatTrak P2000 Handgun(Violetinis) FT | 2.20€| 2.35€
12 case Shadow - P250 Wingshot(Violetinis) FT | 0.55€ | 2.35€

*Viso atidaryta case : 12.
*Viso išleista raktam : 22.05€(Su laimėtais 25.05€)
*Viso gauta : 10.60€
*Viso gauta : 10.60€
*Iš ju StatTrak : 6.
*Iš ju melynu : 10,
Violetiniu : 2,
Rožiniu : 0,
Raudonu : 0,
Peiliu : 0.
*Iš ju Factory New : 2,
Minimal wear : 1,
Field Tested : 6,
Well-Worn : 3,
Battle-Scarred : 0.

Pasiseka dažnai gauti stattrak kurie yra verti šio to, bet kolkas 10/10 mėlyni :/ EDIT : 2 violetiniai iš eilės, gal kai atidarysiu 10 violetinių duos ir rožinių :D
Redaguota , nario LaurynasJ

neleisk pinigų, kad gauti peilį... durna idėja, nes iš kokių 200 skrynių šansas gauti yra labai mažas.. įsivesk į youtube "kootra december daily dozen 2015".. :D žmogus nusistatė tikslą per mėnesį gauti 3 peilius: per dieną atidaro 24 skrynias. jei jų negauna, pasidaro Gabe Newell tattoo. :D tai visą mėnesį varė, ir paskutinę dieną, paskutinę skrynią gavo 3 knife. :D atidarė gal 500 skrynių, ir tik trys knife, paskaičiuok kiek pinigų. :D

neleisk pinigų, kad gauti peilį... durna idėja, nes iš kokių 200 skrynių šansas gauti yra labai mažas.. įsivesk į youtube "kootra december daily dozen 2015".. :D žmogus nusistatė tikslą per mėnesį gauti 3 peilius: per dieną atidaro 24 skrynias. jei jų negauna, pasidaro Gabe Newell tattoo. :D tai visą mėnesį varė, ir paskutinę dieną, paskutinę skrynią gavo 3 knife. :D atidarė gal 500 skrynių, ir tik trys knife, paskaičiuok kiek pinigų. :D

Čia visiškai random :D Gali ir 2 ar tuos 3 peilius iškarto iš eilės gaut :D O nebūtina peilį, už tenka ir rožinio kokio, o jei dar stattrak, vistiek atsiperka tas atidarinėjimas :D

Laimės dalykas. Gali gauti Peilį Factory New, kaip ir AWP Dragon Lore drop (iš praeito Operation už Private Rank Up), bet gali gauti ir 0.04 Skin. Pirmą savaitę, kai išleidžiama nauja Case- labiau verta atidarinėti, nes nepatiri jokio nuostolio, o vėliau- jau laimės dalykas

Bet tą pirmą savaitę tie case kainuoja dar daugokai :D Na bent aš išėjus naujam case, kol jis dar vertas normaliai iškart parduodu :D

(redaguota)

Bet tą pirmą savaitę tie case kainuoja dar daugokai :D Na bent aš išėjus naujam case, kol jis dar vertas normaliai iškart parduodu :D

Visada yra draugų- žaidėjų ratas, kurie atiduoda gautas drop dėžes arba susimeta ant naujų dėžių ir duoda vienam žaidėjui-draugui jas atidarinėti. Dažniausiai pasirenkamas Silver arba Unranked Account'as. Statistiškai, Silveriai ir Ypač Unranked, procentaliai turi didesnę tikimybę kažką vertingo ištraukti.

O šiaip, vizualiai, tie Skin'ai- jokios naudos neduoda. TOKIE LEGO žaisliukai, su įvairiausiomis spalvomis, po kurio laiko, default skin'ai tampa daaaaaaaug mielesni už juos. Ar turėsi Dragon Lore ar Default žalią awp, vistiek, jeigu nemoki žaisti- gausi derank :D

Šlykštu būna žiūrėti, kai žmogus perkasi Assimov Awp tik pasipuikuoti, o sėdi minuse 0-0-10 :D

Redaguota , nario egkan

Visada yra draugų- žaidėjų ratas, kurie atiduoda gautas drop dėžes arba susimeta ant naujų dėžių ir duoda vienam žaidėjui-draugui jas atidarinėti. Dažniausiai pasirenkamas Silver arba Unranked Account'as. Statistiškai, Silveriai ir Ypač Unranked, proentaliai turi didesnę tikimybę kažką vertingo ištraukti.

O šiaip, vizualiai, tie Skin'ai- jokios naudos neduoda. TOKIE LEGO žaisliukai, su įvairiausiomis spalvomis, po kurio laiko, default skin'ai tampa daaaaaaaug mielesni už juos. Ar turėsi Dragon Lore ar Default žalią awp, vistiek, jeigu nemoki žaisti- gausi derank :D

Tai taip, bet vistiek įdomu jas atidarinėti :D Kai unranked buvau nieko gero negavau, o dabar kai gn tai tikrai negausiu :D Šiaip noriu bent rožinį gaut ir manau užtektų :D O kas dėl žaidimo tai taip :D

Tai taip, bet vistiek įdomu jas atidarinėti :D Kai unranked buvau nieko gero negavau, o dabar kai gn tai tikrai negausiu :D Šiaip noriu bent rožinį gaut ir manau užtektų :D O kas dėl žaidimo tai taip :D

Aš didesnį azartą patiriu su Payday 2 seifais, nei su CSGO dėžėmis :D Padarai Achievements, gauni drill + safe, atidarai, ir smagu :D :D

Va Kalėdinis seifas pvž: http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/353896369575977311/AD931926EDB835B094FB0FA68A350DFA32C55898/

Arba iš DLC: http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/353896369579745223/2B7C18FF1FDF6A78DBC6CA8AC3C33D0A044A4BF5/

Man apskritai, Payday 2, nors ir pilnas hackerių (su random žaidėjais), bet žaidžiant su draugais, yra žymiai įdomiau, už CSGO :D Siūlau pabandyti.

Aš didesnį azartą patiriu su Payday 2 seifais, nei su CSGO dėžėmis :D Padarai Achievements, gauni drill + safe, atidarai, ir smagu :D :D

Va Kalėdinis seifas pvž: http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/353896369575977311/AD931926EDB835B094FB0FA68A350DFA32C55898/

Arba iš DLC: http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/353896369579745223/2B7C18FF1FDF6A78DBC6CA8AC3C33D0A044A4BF5/

Man apskritai, Payday 2, nors ir pilnas hackerių (su random žaidėjais), bet žaidžiant su draugais, yra žymiai įdomiau, už CSGO :D Siūlau pabandyti.

Žaidžiau crackintą kažkada, bet kadangi pas mane kompas toks minimalistinis tai reikia lošt ant mažos rezoliucijos ir vistiek su mažokai fps, tai tas gadino visą žaidimą :D

https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=242881185&token=8sQiyl4Ko čia kas nors galit man dėžių ar jeigu kam negailą ir kokį raktą atsiųsti, kai tik atidarysiu kokią dėžę čia papildysiu pirmą pranešimą.

(redaguota)

Kažką tu čia maišai, negavo jis 3 knife (2 gavo). Jis tą knife gavo anais metais per paskutinį case.

Bet šiaip atidarinėti case rizikinga ir mano nuomone nesamonė, nebent turi daug pinigų.

Redaguota , nario kHAX

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3420 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...