Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3386 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

2b9362c4dc75f91f1866c778655beab7335.png

Ieškomas projektas

Sveiki forumiečiai. Pirmiausiai prisistatysiu. Esu Gytis, žinomas forume iš seniau kaip Gytis' bei užsiimdavau su projektais. Man yra 16 metų, ir tiesa, jog po užsiiminėjimo su projektais padariau pertraukėlę, nepilnai metų. Apskritai nežinau kodėl, galbūt todėl, jog nebūdavo ilgai išsilaikančių ar normalių projektų. Tačiau dabar viskas pasikeitė, grįštu bei ieškau projekto. Kaip žmogus aš esu atsakingas, atkaklus, komunikabilus, sąžiningas, tikrai raštingas, tvarkingas, draugiškas, mėgstantis kompaniją, bei mano hobis yra SAMP, o šiame pasaulyje visuomet mėgstu užsitarnauti gerą vardą. Tikriausiai jums smalsu,ką gi aš atlieku, tuojaus sužinosite, viską paminėsiu. Apie mane ir mano veiklą daugiau informacijos galėsite gauti privačiai, galėsiu atsakyti į jūsų užduodamus klausimus.

cf2639379dad61cc4a8eb0be8f17651b335.png

Ką aš atlieku ?

Manau ties šia vieta, viską sutalpinsiu į vieną punktą. Aš prižiuriu forumą/serverį. Kuriu tam tikras temas, atrankas, bei kitus dalykus, kas sieja serverio tvarką. Tikriausiai jums atrodo, jog tai padaryti gali bet kas ? Tikrai ne. Kaip žmogus aš esu tikrai labai aktyvus, raštingas, tvarkingas. Mano temos atrodo tvarkingos, labai išsamios, aiškios ir gražios. Prie kompiuterio praleidžiu nuo 180 iki 1000minučių, ką jau kalbėti apie mobilųjį už namų ribų. Bendrai apėmus, einu į Prižiūrėtojo/Savininko postus, kaip dešinioji ranka. Padedu viskuom, kas sieja tvarką, pagalbą, bei visą kitą. Atskirai projektų nereklamuoju, tačiau būdamas kaip Savininkas žinomą, galėsiu reklamuoti bei sukurti aprašymus.

b975fe399c418339c8241897d28d00be794.png

Kokiuose projektuose teko atstovauti ?

Pradėsiu nuo seniausių projektų, prieš kelerius metus.

Best-Life.lt projektas.

SanTown.lt projektas(mano domenas, visa kita, mačiau dar dabar gyvuoja).

SFLIFE.LT projektas (veliau  buvo parduotas).

LSRP.LT projektas (buvo tikrai išskirtinis projektas, su Matu).

Samg.lt projektas (dar kai žaidėjų pastovumas budavo 60-70 žmonių).

Dievai.eu projektas (čia jau seni, tačiau nuostabūs laikai).

San-Fierro.lt projektas (gyvavo žymiai seniau).

Toliau buvau prižiūrėtojas tokiuose, kaip eSFG.LT ; Royal-Life.lt ; SAL.LT ; bei kituose projektuose.

b6561e509880d3608692f35cb9040c00426.png

Projekto privalumai

Domenas su .LT galūne.

Veikianti svetainė.

Sukalbama/nevaikiška(kalbu apie 12-13 metų) administracija.

01ce964c08c344b34360cfe7cca840e2882.png

Kontaktai

Skype gyciakas89

@Forumo AŽ.

Arba tiesiog palikite komentaruose savo kontakus, susisieksiu.

53b26e2be3fb15ada47a8756f8742fc5300.png

Papildoma informacija

Tai tik dalis informacijos apie mane, jeigu sudominsiu susisiekite nurodytais kontaktais, visuomet atsakysiu į jūsų klausimus, papasakosiu daugiau.  :P

28f90700c753df66306ca9851af2a94d606.png

• ,
(redaguota)

Na vertas kaškokiu parėigu, beto koks nickas buvo per dievai.eu projekta, pats lošdavau :D

Su keliais žaidžiau, vienas buvo tiesiog Gytis' , na, o kitas Kenneth_Thompson. Su savininku puikiai sutardavom, atvykdavo į mano miestą jis, kažkur dar jo fotografijų turiu   :funny: Dėkoju labai už nuomonę !

Redaguota , nario 'lorem

28f90700c753df66306ca9851af2a94d606.png

• Parašė po 2 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3386 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...