Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3416 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Buvau apscamintas nario https://www.supergames.lt/user/46339-c3kuz/

Žmogus norėjo pirkti steam acc, galvojau eisiu pirmas nes turi daug atsiliepimu, kai gavo acc nupiso nuo steam wallet pinigus ir aiškina, kad nebuvo jokių pinigų steam wallete ir gražino acc su 0 euru.

dmh1bAa.png

aeKf69P.png

laido riterio steam profilis https://steamcommunity.com/id/C3KUZ/

Šiaip bandysiu kreiptis į steam supporta, bet kažkaipta pxj dėl šitų 5 eur, aiškus rašau temą, kad pasisaugotumet.

Redaguota , nario Wersus.
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

Net juokas ima is tokiu noobu :D Dave prisijungti prie steam paskyros ir as prie jos prisijungiau ir pamaciau, kad zmogus neturi 5euru steam wallete ir mane apkaltino kad apgavau? As net nemates tu giftu kuriu jis rodo cia screenshote.Pats su neigiamais sedi.. As del tu 5euru gadinciausi reputacija? Nebejuokauk sakau gal?

• Teigiamai 2
  • Neigiamai 14

3990c9e5b15f8597b35df7e9d448a07e164.png

(redaguota)

Būtų nepatikimas, ir mane būtų apgavęs daug kartų ant CS:GO skinų ir CS:GO ACC.. Tai kad mažiau meluok čia mums :|

Net juokas ima is tokiu noobu :D Dave prisijungti prie steam paskyros ir as prie jos prisijungiau ir pamaciau, kad zmogus neturi 5euru steam wallete ir mane apkaltino kad apgavau? As net nemates tu giftu kuriu jis rodo cia screenshote.Pats su neigiamais sedi.. As del tu 5euru gadinciausi reputacija? Nebejuokauk sakau gal?

:DDDDDDDD Žmogau tau gal video susukti ? O C3KUZ, nematai, akd giftai i tavo acc buvo nusiūsti asile :DD Beto prie ko čia tie neigiami ? Kalba apie tave eina dabar. Beto kodėl iš skype friendu iškarto išmetei jeigu nieko blogo nepadarei ?

Redaguota , nario Wersus.
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 3

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3416 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...