Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3420 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki  kadangi esu vienas iš tų ne rajono vaikų tai nemėgstu tiek lietuviško tiek rusiško repo man tiesiog gryna  nesamonė, turbūt neesu čia tas vienintelis kuris klausosi seno gero amerikietiško  repo kai dar neižengė į 2000m

Bet panižo klausimas. Kadangi  čia čj puse žmonių klausos tu lietuvišku ir rusišku balalaiku argumentuokit kodėl jums patinka;D

[sADrift]GameMode

http://www.supergame...amemode-bysn0p/

Paspausk ir atsilyginsiu http://www.filmai.in/uzeik-1051191.html(JEI PASPAUDEI Į A.Ž)

Micro One, Garazhe Nerūkoma, Domas. Dabar sulauksiu argumentų iš jūsų pusės, kodėl šiuolaikinis repas - blogas?

Toks jausmas kai klausais jų, kad jie sako tai kas ir taip  visiem  akivaizdu, beat'as ką žinau toks jausmas, kad klausydamas tu turi verkti ir grūzintis..  Pasakoja apie gyvenimą viską žino lyg filosofai turi  daryt taip ir anaip.. :D  ką dar šnekėt apie kuzne ar ten mad money.  Jie repuoja apie tai kas  jau senai  pasakyta ir visiem matomi. Apie senąjį repą? N.W.A  viskas tuom pasakyta, kad žmonės repavo nes norėjo pasakyti tiesą apie jų sunkų gyvenimą kaip elgiamasi, kad policija prieš juos žiauriai didelis rasizmas, god damn gaujų karai(no shit čia realybė) ir jie kovoja prieš tai ne tik žodžiais, bet ir veiksmais. O  rusiškos ir lietuviškos balalaikos - mane paliko pana pz apsiverksiu čj reik parepuot, kad visi žinotu, arba  pamačiau kaip  2milijonai žmonių  lietuvoje skundžiasi apie tai  čj reiktu  apie tai parepuot.... Taip yra ir tų vienetu kur gerai  repuoja.. Bet aš liksiu už tuos kurie pradėjo  nuo dugno. O ne "popierus popierius  kambarys"   

[sADrift]GameMode

http://www.supergame...amemode-bysn0p/

Paspausk ir atsilyginsiu http://www.filmai.in/uzeik-1051191.html(JEI PASPAUDEI Į A.Ž)

speju cia filma tik paziurejai ir tada tik suzinojai apie n.w.a, jo lietuviskas ir rusiskas repas huinia, bet ne visas, 90 procentu tik, o kad klauso, tai klausys, nes del muzikos skonio nepasigincysi, plius tie lietuviai igavo tokia mada, kad jeigu nerasai gruzo ir neimi gruzovo byto ir megini kazka naujo, ta prasme ko nera lt, visi uzsipuola, zodziu, Eazy E ir Ice cube niekas neprilygs :)

Pigu, greita, kokybiška!

MAUDIO.EU

(redaguota)

Toks jausmas kai klausais jų, kad jie sako tai kas ir taip  visiem  akivaizdu, beat'as ką žinau toks jausmas, kad klausydamas tu turi verkti ir grūzintis..  Pasakoja apie gyvenimą viską žino lyg filosofai turi  daryt taip ir anaip.. :D  ką dar šnekėt apie kuzne ar ten mad money.  Jie repuoja apie tai kas  jau senai  pasakyta ir visiem matomi. Apie senąjį repą? N.W.A  viskas tuom pasakyta, kad žmonės repavo nes norėjo pasakyti tiesą apie jų sunkų gyvenimą kaip elgiamasi, kad policija prieš juos žiauriai didelis rasizmas, god damn gaujų karai(no shit čia realybė) ir jie kovoja prieš tai ne tik žodžiais, bet ir veiksmais. O  rusiškos ir lietuviškos balalaikos - mane paliko pana pz apsiverksiu čj reik parepuot, kad visi žinotu, arba  pamačiau kaip  2milijonai žmonių  lietuvoje skundžiasi apie tai  čj reiktu  apie tai parepuot.... Taip yra ir tų vienetu kur gerai  repuoja.. Bet aš liksiu už tuos kurie pradėjo  nuo dugno. O ne "popierus popierius  kambarys"   

Mldc, kad klausai amerikonisko, man ir nepatinka lietuviskas gruzas, bet atrodo, kad siek tiek dickridini ;) Kaip ir minejo Jesus. Na bet cia taip tik pasirode, kaip yra istikruju - nezinau. Siaip yra ir labai gero newschoolo, pvz Kendrick Lamar tai gyva legenda, paklausyk ir jo.

EDIT: Siaip va pora pacanu kurie gali patikt.

US (G-Eazy): 

LT (LAFV): 

Redaguota , nario marenas

Man muzikos svarbiausia funkcija - estetinė, ji turi būti graži - šiuolaikinis repas, asmeniškai man, šią funkciją atlieka - būna gražus tiek beat'as, tiek dainos atlikimas. Taip pat "komercinis" repas turi moralinę prasmę - tikrai nesakau, kad jis prasmingesnis už senąjį repą ar kad ieškoma labai gilios prasmės, tačiau tenka pripažinti - jame galima rasti daugiau prasmės, nei šiuolaikinėje pop kultūroje. Visgi, reperiai patys rašo savo tekstus remdamiesi savo išgyvenimais, o ne atlieka kitų dainas. Tuo tarpu senojo repo aš beveik neklausau - taip, jis turi išliekamąją vertę bei gilią prasmę, tačiau manęs "nekabina" nei senojo repo beat'as, nei dainų atlikimas (o gal aš tiesiog dar negirdėjau sau tinkamo reperio).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3420 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...