Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3345 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

sveiki taigi parduodu dar 1 world of tanks paskyra kadangi sio zaidimo nebezaidziu kaina galima suderet parasius i pm arba i skype augustas9991 foto su acc informacija - http://imgur.com/gallery/Wzjh4/ perziurekit visas foto ten paspauskit Load remaining 4 images kad perziuret viska 

Redaguota , nario augustas9991
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 1
  • Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 2 mėnesių...

Mhm....okey... tankų turi pakėlės normaliai panašiai kaip aš, bet 10.000 kovų ir jei pirkčiau aš tai neimčiau vėn dėl statistiku, nes ko daugiau kovų to lėčiau ir sunkiau keltis statistikas. Dabar sakysi ne dėl statistiku kiti žaidžia, bet kur nepažvelgsi į klanus ar kitur visur žiūrės tavo statistikas, o jos pas tave yra gan mažos. Bet jei perkant malonumui ir tik pašaudyti, pavažinėti tada okey galima imti.

P.S nieko nenorėjau blogo tik pasakiau tiesa jei kas susidomėtu. ;)

Mhm....okey... tankų turi pakėlės normaliai panašiai kaip aš, bet 10.000 kovų ir jei pirkčiau aš tai neimčiau vėn dėl statistiku, nes ko daugiau kovų to lėčiau ir sunkiau keltis statistikas. Dabar sakysi ne dėl statistiku kiti žaidžia, bet kur nepažvelgsi į klanus ar kitur visur žiūrės tavo statistikas, o jos pas tave yra gan mažos. Bet jei perkant malonumui ir tik pašaudyti, pavažinėti tada okey galima imti.

P.S nieko nenorėjau blogo tik pasakiau tiesa jei kas susidomėtu. ;)

O tai galvoji kad su gerais stats nusipirksi acc ir priims i gerus klanus? po poros dienu ismes lauk jei nemokesi zaist, ir statistika per menesi suknisi kokia cia per 10k kovu

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1
(redaguota)

bent jau man ta statistika nelabai rupi o ir i klana galima patekt normalu ir su bloga statistika tiesiog gali parodyt jiem kad moki zaist ir tiek jei nori geru stat tai reik zaist su savais po 3 kiek max leidzia mano kaimynas losia tai winrate 53~ % islaiko kas yra gan geras o ir statai geri

PARDUOTA!

Redaguota , nario augustas9991

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3345 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

• Sukurti naują...