Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5599 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi tagi kaip jau matete lrg vėl atkėlė savo atidaryma nors aš jo nei kiek nelaukiu, bet rado gerą priežasti gali būti suvaidinta ir ne bet man rodos suvaidinta arba ne ir dėl to naujo scrpterio lrg.lt Gravity aš jo net gyvenime nesu girdėjes.

Dar paklausti noriu LRG atisdarys ar ne?

Taip/Ne

Mano Nuomuone ne tik jei apgauna žmones kad pasipelnitu pinigu nes jau daug kas nusipirko adminu ir ten bus tas pats kaip sarg.lt jei jie atsidarys :D

1.2.3....
Soon... New. Unique.

O ir aš manau, kad atsidarys, bet negreitai. Vis bus "bugu" + Sarg tik del LT sukurtas

O tu galvoji lrg.lt ne dėl lt sukurtas būs? :D

Bet kokio velnio jiem daryt,kad litai naudojasi vistiek? Tinklapi jug išlaikyt reikia? Tie LRG.LT adminai tokie išvis nesusimąstė.Ir man atrodo viskas ten žlugs + Nepamirškim .LT domeno :sliap:

Coming Soon Games 2011 Blog

TeeWorlds Game

Siunčiuos Failai.LT failus už FLT ( 1 Failas - 1 FLT ) plačiau: ČIA!

bannerzh.png

O ir aš manau, kad atsidarys, bet negreitai. Vis bus "bugu" + Sarg tik del LT sukurtas

O tu galvoji lrg.lt ne dėl lt sukurtas būs? :D

Bet kokio velnio jiem daryt,kad litai naudojasi vistiek? Tinklapi jug išlaikyt reikia? Tie LRG.LT adminai tokie išvis nesusimąstė.Ir man atrodo viskas ten žlugs + Nepamirškim .LT domeno :sliap:

Va čia geras .LT domenas 30 LT kainuoja metams :DDD

Atidarymas penktadienį. Tas tinginys Jean_manian ( AxuJ ) ( Lukas ) ( LRG Skripteris, BUVES )

išmestas, todėl priimtas naujas skripteris tai GrAViTy, aš pats jį truputuką žinau, todėl jis yra geras skripteris ir darbas vyks greičiau. Laukiam penktadienio. :)

Kiek suprantu dar neatsidarė penktadienį.Tai visdelto taipir neatsidarys :D

Coming Soon Games 2011 Blog

TeeWorlds Game

Siunčiuos Failai.LT failus už FLT ( 1 Failas - 1 FLT ) plačiau: ČIA!

bannerzh.png

Atidarymas penktadienį. Tas tinginys Jean_manian ( AxuJ ) ( Lukas ) ( LRG Skripteris, BUVES )

išmestas, todėl priimtas naujas skripteris tai GrAViTy, aš pats jį truputuką žinau, todėl jis yra geras skripteris ir darbas vyks greičiau. Laukiam penktadienio. :)

Kiek suprantu dar neatsidarė penktadienį.Tai visdelto taipir neatsidarys :D

SuperGames.Lt Forumo Taisykles Cia

fanas.png

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...