Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2300 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki , dar viena mano pamoka apie virusų malwar'ų šalinimas, tai geriausias būdas bent jau man pravalyti savo kompiuteri nuo virusu šlamšto. tai programa - Malwarebytes (anti-malware), šiai programai reikia aktivinimo kodo kad viska švariai išvalytu iš jūsu pc. be aktivavinimo su bandomaja versija iki galo nepravalys. p.s jei internete meto reklamas tai šita programa labai tinkanti iš karto išvalys viska t.t. patariu visiem naudoti .nėra joje virusu.

p.s reikalingas key jog iki galo viską išvalytu , o key susiraskit internete, nes kitų galiojimai pasibaige t.t.

Redaguota , nario Modesταs™ıllıı

8fba183b65d3d5699c1c87ff85eb6c4f707.gif

• ,
(redaguota)

Gera labai programa!

Rado net 329 Virusus! :D

net nesitikėjau tiek kad ras.

Bet tai skanavo 30-40 min :D

Taip! mano irgi kaškur tiek skanavo bet visus virusus iš pc išvalo, čia geriau negu antivirusinės. skaičiau internete. viska išvalo .aišku jei užregistruotas.

Redaguota , nario Malb0rkė

Sveiki , dar viena mano pamoka apie virusų malwar'ų šalinimas, tai geriausias būdas bent jau man pravalyti savo kompiuteri nuo virusu šlamšto. tai programa - Malwarebytes (anti-malware), šiai programai reikia aktivinimo kodo kad viska švariai išvalytu iš jūsu pc. be aktivavinimo su bandomaja versija iki galo nepravalys. taigi duosiu key kuris veikia . p.s jei internete meto reklamas tai šita programa labai tinkanti iš karto išvalys viska t.t. patariu visiem naudoti .nėra joje virusu.

Video kaip atsisiusti ir aktivinti - https://www.youtube.com/watch?v=B_3K2Sb7tP4

Naudojamas key:

ID: 3AM65

​KEY: GGKN-XQD4-EH3N-0E4H

​veskit mano pasakyta key login nes tarp video kur yra neveik gali.

​kas neaišku rašykit i až. sėkmės.

Super programa!  :woot:

banneris.gif

• Parašė po 3 savaičių...
  • Parašė po 1 mėnesio...
(redaguota)

ilgai skanavo, bet virusiukų rado, ačiū padėjai

prašom.

Redaguota , nario Pranas
Narys įspėtas: 1.2. Rašyti pilnus, turiningus ir nebereikšmius pranešimus. Vietoje žodelių "patikimas, sėkmės, jėga, žinau, fainai, ok, gerai, help" ar panašių geriau nieko nerašyti.

• Parašė po 9 mėnesių...
  • Parašė po 1 mėnesio...
  • Parašė po 1 metų...
  • Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2300 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...