Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3397 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

6d60bb82291abee261135020740a5735486.jpg

Sveiki. Šiandien noriu Jums pristatyti CEPKA.LT projektą. Sakysiu viską tiesmukai, tiesiai šviesiai, be jokių užuolankų ar gražių žodelių. Pasakysiu visą tiesą, koks šis serveris puikus ir kodėl jis man patinka.

Kodėl būtent CEPKA.LT?

Tikrai nerašysiu meilių žodelių, kurie glostytų ausis ir ne tik. Serverį pasirinkau, nes man jį rekomendavo, nors tai ir darau sau siekdamas naudos, bet tai darau NUOŠIRDŽIAI. Nors šiais laikais tai ypatingai retas žodis, juolab veiksmas ar atoveiksmis, bet aš, kaip CEPKA.LT bendruomenės narys, noriu pristatyti serverį tokį, kokį mes, žaidėjai, pamilom. Nors ir atrodo "nutusytas" argumentas "gera administracija", bet, kai atėjau žaisti čia, pakeičiau savo požiūrį, "gera administracija" asocijuojasi su trumpalaikiais projektais ir lindimu į šikną, bet jei netikite manimi, ateikite į serverį, apsilankykite svetainėje, ir pamatysite, kas yra TIKRAI GERA ADMINISTRACIJA. Nors su jais ir nesibičiuliauju, bet jų aktyvumas ir gero rezultato siekimas tikrai mane nustebino, nors daugelis to siekia, bet jiems pritrūkta to, ko nepritrūko CEPKA.LT komandai - RYŽTO. Dar kas man labai patiko serveryje, to ko nemačiau kituose CS projektuose - idėjų paisymas ir serverio tobulinimas pagal žaidėjus. Daugelis daro serverį savaip, kad jiems tai tiktų ir patiktų, bet čia susitikau su šio reiškinio fenomenu - administracija daro priešingai, jie kaip tik prašo žaidėjų savo argumentuotų nuomonių ir daro serverį patrauklesnį reikliems žaidėjams. Esi toks? Patartina tau apsilankyti pas mus. Nors dar ir nesu ilgai šiame projekte, bet tikrai pajaučiau jo dvasią, vos atėjęs į serverį pasijaučiu kažkaip kitaip, nemoku net pats nupasakoti, bet serveris itin šiltai priėmė mane, retai tai matau todėl tai man kuriam laikui atėmė žadą. Kai pažaidžiau ilgesnį laiką šiame projekte, prie to pripratau, ir kai bandžiau žaisti kitur, man to pritrūko ir sereris pasirodė atstumentis, lyg būtų koks retro stiliaus filmas, be žodžių, be emocijų, tik standartiniai garsai ir kraujas. Dabar man kyla klausimas, kur geriau žaisti, serveryke kur visi bendrauja ir komandiškai žaidžia, ar serveryje kur ir labiausiai norintis būti vienas žmogus pasijaučia vienišas? Neprašau jums atsakyti į šį klausimą, tiesiog pamąstykite ir sau atsakykite.

395f3802a6354888531cdc75a8cdf297916.png

Serveriai

Mūsų projektas turi 3 serverius - Public, CSDM ir DeathRun. Kiekvieno serverio statistiką galite apžvelgti čia.

Pulbic - pb.cepka.lt:27016

CSDM - cs.cepka.lt:27015

DeathRun - dr.cepka.lt:27017

Tinklapis: http://cepka.lt/

Kontaktinis SKYPE: cepka-lt arba artem.sharkovic

Didelis dėkui, kas nepatingėjo ir perskaitė mano trumpą aprašymą, nuomones apie serverį ir ne tik, reiškite mūsų forume, arba komentaruose, ačiū.

Aprašymą kūrė Hawaii

Redaguota , nario rooser

Tai kad ragai.info atkurtumet tai nice būtų :D

░░░░░░░░░░░░▄▄▄█▀▀▀▀▀▀▀▀█▄▄▄░░░░░░░░░░░░
░░░░░░░░▄▄█▀▀░░░░░░░░░░░░░░▀▀█▄▄░░░░░░░░
░░░░░░▄█▀░░░░▄▄▄▄▄▄▄░░░░░░░░░░░▀█▄░░░░░░
░░░░▄█▀░░░▄██▄▄▄▄▄▄▄██▄░░░░▄█▀▀▀▀██▄░░░░
░░░█▀░░░░█▀▀▀░░▄██░░▄▄█░░░██▀▀▀███▄██░░░
░░█░░░░░░▀█▀▀▀▀▀▀▀▀▀██▀░░░▀█▀▀▀▀███▄▄█░░
░█░░░░░░░░░▀▀█▄▄██▀▀░░░░░░░░▀▄▄▄░░░▄▄▀█░
█▀░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▀▀▀▀▀░░▀█
█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄░░░░█
█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄▄▄▄▄██░░▀█░░░█
█░░░░░░░░░░░░░░█░░░▄▄▄█▀▀▀░░░▄█▀░░░░░░░█
█░░░░░░░░░░░░░░░░░░▀░░░░░░░░█▀░░░░░░░░░█
█▄░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄█
░█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█░
░░█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█░░
░░░█▄░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄█░░░
░░░░▀█▄░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄█▀░░░░
░░░░░░▀█▄░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄█▀░░HEY BRO

Galbūt ieškot pagalbininkų? Moku su ipb viską, ir su serveriu pluginai biški ;) Beto sėkmės su projektu.

Ka tų profesionale geriau jau koki deffixa pasisamdyt negu tavę.

KODĖL, KODĖLL???? Norėčiau paklausti kodėl kuriate dar tuos cs 1.6 serverius, kai jų tiek daug? Kodėl CS:GO serverių lietuviškų tiek mažai? Ar tiesiog nemokat sukurti? Anyway sekmės.

Tai ko pats nekuri? Kiekvienas gali kritikuoti, bet ne visi imti ir padaryti. Sakai mažai? PADARYK DAUGIAU. Kai kalbi, remkis ir tuo ką gali ir sugebi. Anyway, dėkui.

Tu supranti kodėl daug cs go nežaidžia 

- Neiperka

- Pc nepanešą

- bei kiti dalykai

..

Tai tu kuri projektą ne aš dėl to ir siūlau kas geriau, CS:GO serverių lietuviškų tikrai mažai.

Yra tikimybė, kad peršoksim iš 1.6 į Global Offensive, bet čia tik tikimybė, reikai pirmiau suburti platų žaidėjų ratą iš CS:GO pusės, ir kas žaistų serveiruose, kai nieko negauna, kai gali žaist competitive su draugais ir dar gaut kažką?

Tai, kad ten ne jo net projektas kiek suprantu :DD

sėkmės

Būtent, jeigu atidžiau skaitytūt temą, viskas akivaizdžiai pateikta.

• Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3397 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...