Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3046 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, parduodu savo world of tank paskyrą.

[Tankai]

1. T34 (8 tier+prem. tankas)

2. AMX 50B (10 tier)

3. IS-3 (8 tier)

4. Centurion I (8 tier)

5. Black Prince (7 tier)

Ir mažesni tierai.

[statistika]

Kalbant apie asmeninį reitingą, tai jis nėra pats geriausias tačiau viską galim lengvai pataisyti, nes yra mažai mūšių sužaista:

1. Bendras asmeninis reitingas - 4315

2. Bendras mūšių skaičius - 3500

3. Win reitingas - 49%

4. Pataikymas - 65%

5. Vidutinė žala per mūšį - 708

[Klanas]

Kalbant apie klaną, tai jis nėra kažkas WOW, tiesiog mes su draugais ji įkūrėm plėtėm ir t.t., tačiau viskas atsitiko taip, kad visus išmetėm. Klano pavadinimas - LTU-T

Kodėl aš parduodu ši acc ? 

Tiesiog taip gavosi, kad mano kompiuteris eina ties mirties slenksčio ir toje pasakoje aš nebegaliu prideramai pažaisti. Tačiau ši paskyra yra nebloga vien todėl, kad yra tik 3500 mūšių ir jau turi 10 tier. + yra prem. tankas t34.

Kokia kaina ir kaip atsiskaityti ?

Na kaina nėra galutinė, tačiau manau, kad ši paskyra yra daug daug vertingesnė nei aš už ja noriu, turiu galvoje klanas, prem. tankas ir t.t. bendroje sumoje sudaro didesnė vertė. Atsiskaitymo būdai : Bankas ( mano yra SwedBank )

Daugiau informacijos :

Skype - robertas2029

el. paštas - [email protected]

arba rašykite laišką į supergames.lt

P.S. 

Nuotraukų nedėjau, bet jeigu reikės galėsiu jas pateikti. Dėkui už dėmesį ! Už nereikšmingą komentarą būsite pranešti administracijai, kaip freeposteriai.

Redaguota , nario DedeKobra

Man įdomu kokie vaikai gali šitą mėšlo gabalą lošt, geriau eikit į smėliadežes su mašinėlėm pavažinėt, bus gta 20 grafikos *Myliu SuperGames.lt*.

Neturi ka rašyti ar nenori pirkti , dink iš temos iš viso , šitas žaidimas metu neriboja ir suauge lošia jei nežinai :0. sorry kad postinu bet neištvėriau nepapostines.

8fba183b65d3d5699c1c87ff85eb6c4f707.gif

Neturi ka rašyti ar nenori pirkti , dink iš temos iš viso , šitas žaidimas metu neriboja ir suauge lošia jei nežinai :0. sorry kad postinu bet neištvėriau nepapostines.

Va, va 16-likinius (jei tikri metai)  tokiais vaikais paverčia, plauna jums smegenis geriau pisk nuo pc gal be ačkarikų apsieisi, nebent jau nešioji, į armiją gal įstosi ten galėsi pažaist cs:go su tikroviškiausiom grafikom ble, eik virusų geriau kurt, jei į armiją nestosi. Geras "vyras", kad už kažkokį menkniekį atsiprašinėja, nes man visiškai *Myliu SuperGames.lt* ką tu parašai, jau smukai akyse.

-R3p man = -7R3p tau, nesivaflink vaflioras :) kebabas atsirado...

Va, va 16-likinius (jei tikri metai)  tokiais vaikais paverčia, plauna jums smegenis geriau pisk nuo pc gal be ačkarikų apsieisi, nebent jau nešioji, į armiją gal įstosi ten galėsi pažaist cs:go su tikroviškiausiom grafikom ble, eik virusų geriau kurt, jei į armiją nestosi. Geras "vyras", kad už kažkokį menkniekį atsiprašinėja, nes man visiškai *Myliu SuperGames.lt* ką tu parašai, jau smukai akyse.

slysk *Myliu SuperGames.lt* šlykštynę.

8fba183b65d3d5699c1c87ff85eb6c4f707.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3046 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Sukurti naują...