Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4781 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Bukkit Gui Lt  

26 balsai

1. 1. Ar butinas lietuvių kalbos vertimas bukkit gui?

• Taip!
      16
    • Ne, Sulietuvinus nieko nebe suprasiu!
      10

Recommended Posts

• Parašė po 3 savaičių...
(redaguota)

Serverio MOTD spalvų keitimas

Taigi iš pradžių, kas yra serverio MOTD (eng. Message Of The Day), na tai toks kaip ir serverio pavadinimas, kurį nustatote per failą server.properties ir tą MOTD rodo jūsų MineCraft žaidimo serverių skiltyje kaip serverio pavadinimą... Taigi, jei norite kad ta originali (pilka) spalva pasikeistų (serverių kurie ją pasikeičia yra tikrai mažai, dėl to jūsų serveris bus išskirtinis) tai įrašote kodą ir po jo žodį, jei norite padaryti kelias spalvas, tai po norimo žodžio/simbolio vėl rašote kitą kodą (kodus rasite žemiau)...

Kodai:

§0 - Juoda

§1 - Tamsiai mėlyna

§2 - Žalia

§3 - "Elektrinė"

§4 - Tamsiai raudona

§5 - Rožinė

§6 - Auksinė

§7 - Šviesiai pilka

§8 - Pilka

§9 - Mėlyna

§a - Šviesiai žalia

§b - Žydra

§c - Šviesiai raudona

§d - Sviesiai rožinė

§e - Geltona

§f - Balta

Pvz.:

§2EWar.lt §41.4.2 §6Serveris = Ewar.lt 1.4.2 Serveris

Na kas tikrai nusimanote apie serverius, tai tikiu kad supratote, na o kam vis dėl to nedaėjo, tai rašykite komentaruose, padėsiu! :)

P.S.

Ši pamoka gali neveikti ant kai kurių serverio valdymo programų, kaip kad ant mano naudojamos McMyAdmin..

P.P.S.

Mačiau kad yra ir pamokų kūrimo blankas, jei ko neatitinku, parašykite ko būtent, būtinai ištaisysiu!

Redaguota , nario ProGreen

Filthy-Frank.jpg

Ka jis pats ,pradės iš mano srv kopinti :D . Vakar įdėjau tai dabar kiti sugalvojo.How i hate coppy cats. Bet šauni pamoka ( Šiaip yra daugiau tų kodų ... )

Tau reiktu tikrai lysti po sluota nes dauguma jau priestai kai tu sugalvojai kurti truputi rimtesni serveri tai naudojo + kad plugina imetei i plugins folderi tai dar nereiskia kad: oba atradau nauja sveziena! niekas to nezino :o o kai pamatai kad kiti pradejo naudoti panasu plugina su panasia ideja: oba kopijuoja is manes visi. Taip kad bukkit yra opensource ir kiekvienas gali tiek nemokamai susikurti savo "originalu" plugina tiek naudotis jau sukurtais.

Taip, šaunuolis, jeigu pats kūrei.

Kūriau tikrai pats iš pagiežos kad būtent man neveikia kadangi naudoju McMyAdmin, galvojau bent jau kiti tada žinos kaip tai padaryti :), na bet paskui radau pluginą kuris veikia tuo pačiu principu ir nesvarbu kokią sistemą naudoji...

Ka jis pats ,pradės iš mano srv kopinti :D . Vakar įdėjau tai dabar kiti sugalvojo.How i hate coppy cats. Bet šauni pamoka ( Šiaip yra daugiau tų kodų ... )

Tu geriau buškį pasigydik nes kiek mačiau pas tave ten toks serveris kad išvis nėra ką kopijuot, taip kad jei aš pasinaudojau tuo ką sukūrė ir leido nemokamai naudotis Mojang, tai nemanau kad tai vadinama tokiu jau kopijavimu, o gal aš klystu, gal spalvų palaikymą tu kodavai? :). O dėl kodų, tai buvau vėliau ir a-f idėjas, bet nesupratau kodėl juos išsaugojo, o dabar jų nebėra, nu ką žinau... Bėje dar yra tokie kodai kaip &k, &l, &n, &m ir pnš kurie ne spalvą keičia o šriftą, pvz padaro kad tekstas visalaiką keistūsi, jį padidina, pakreipia šonu, pabraukia, nubraukia ir pnš...

Filthy-Frank.jpg

Aš nesakau ,kad negalima ar kažką kita ,biški pasigydikite. Tik sakau kai aš užsidėjau tu įdėjai tutorialą. Tai f**** you Bit***s , turiu savo serverį ir niekas nekontroliuoja man nieko apie serverį. Kad čia vertinsite tą atseit mano dėžę ir komentuoji "nedarai rollback" tai ,kad neina. Tūpi esate jeigu nesuprantate ko reikia. Beto tavo Progreen šūdinas serveris ,net nevertas Epsilon apsaugos ateina pas mane ir reklamina tavo smyrdukai į mano serverį.

8410f31de99856edc00cfad1dfefb616366.png

Aš nesakau ,kad negalima ar kažką kita ,biški pasigydikite. Tik sakau kai aš užsidėjau tu įdėjai tutorialą. Tai f**** you Bit***s , turiu savo serverį ir niekas nekontroliuoja man nieko apie serverį. Kad čia vertinsite tą atseit mano dėžę ir komentuoji "nedarai rollback" tai ,kad neina. Tūpi esate jeigu nesuprantate ko reikia. Beto tavo Progreen šūdinas serveris ,net nevertas Epsilon apsaugos ateina pas mane ir reklamina tavo smyrdukai į mano serverį.

Pats kaltas kad nemoki susitvarkyti serverio :D

(redaguota)

Nu mano serverio kituose niekas reklamuot neturėtų, nu nebent ateina čiuvas į tavo serverį, palošia, susiranda draugų, supranta kad serveris šūdo vertas nori eit lauk ir dar draugus pasikviečia į padorų serverį... Bėje aš tavo serverio niekada liste neturėjau ir nemanau kad turėsiu, tad bitch please, kaip aš jį nukopinsiu jame net nebuves, pagalvok su galvą, o ne su kuo tu ten galvoji... O bėje pats kaltas kad esi ant tiek žioplas kad nesugebi serverio padoriai apsisaugot, jei jau yra nepatikimų žmonių tai dėkis pluginus tam skirtus (kaip aš kažkada dariau ir tai man žiauriai pasiteisino), na o jei komanda normali, nors su pgr adminu tokiu kaip tu abejojiu kad padori komanda bus, tai tada ir apsaugų nereikia, nes visais ir taip pasitiki, tad jei neužtenka proto apsisaugot, tai paskui ir neverk kai kasnors kąnors padaro...

P.S.

ką ten tavo tam serveryje reklamuot kad ten pastoviai max 7 žmonės būna, tai padoriam serveriui 7 žmonės nėra toks didelis skaičius... :)

P.P.S.

Tai dabar ušsipavydėsi kad aš pamoką sukurt sugebėjau, nes kaip suprantu pats labai norėjai, bet nelabai tokiam išėjo...

Redaguota , nario ProGreen

Filthy-Frank.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4781 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...