Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3465 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

o'School? Old School? Kas tai?

Visiems seniau patikdavo žaisti serveriuose kuriuose tu užsitarnaudavai vardą pats? Kuriame turėdavai pasistengti gaunant įvairius dalykus, pinigus, patirtį , pareigas , darbą , tai būdavo tikra patirtis žaidime. Bet, kas atsitiko dabar? Visiems yra svarbiausia pagrindinė serverio sistemą, bet į kuria jie pažiūrės tik atnaujinimuose, o žais vien dėl to  jog yra galimybė emigruoti, bet, čia dedam tašką! Senoji mokykla, senasis projektas, kuris įsikuręs buvo jau 2010 metais ir žinot kaip viskas iš tiesų vyksta aplinkui, projekto pavadinimo neatskleidžiame.

Idėja:

Esant projektui , jau žinant ką kursim, turim ir jau modifikaciją paruošta naudojimui , oj, teisingiau MAN, nes komandoje esu vienas. Mano pagrindinė idėja išplėsti naujai, sena projektą į viešumą ir sulaukti susidomėjimo, mes viską pradedam nuo paprastumo ir kylam į viršų link unikalumo. Tikslas pritraukti kuo daugiau žaidėjų, sukuriant jiems puikia atmosfera mūsų žaidime. Užtenka klausyti, tų pasakų kuriuose pasakojama jog nereikia man pelno iš projekto, pelno reikia visiems. 

Mano pagrindinė idėja - labai puiki.

Ieškau:

Žmogaus, kuris kartu su manimi spręstu serverio problemas, kuris su manim juo rūpintusi, mano darbas - modifikacija, tavo darbas - paremti, mano pelnas - atitinkamas, tavo pelnas - atgauti paremta suma ir procentai toliau nuo projekto neberemiant projekto.
Kokie procentai jog projektas bus populiarus? 75 procentai projektas bus sėkmingas. ( 25 pasilieku dėl viso pikto ).

Paremta sumą atgautum vistiek pardavus projektą, jeigu jis nenusiseks.

Apie mane:

Aš esu Simas, šiuo metu studijuoju IT, labai domiuosi tai, todėl man kaip studentui, SA:MP gali būti puiki progą ir pragyventi, turiu darbą, mokausi, bet laisvo laiko turiu irgi, todėl paleidus projektą, kiekviena kartą kas savaitę matysite atnaujinimus. 

Rėmėjas turi būti rimtas, projektui reikės daugiau nei 10 eu tikrai.

PAGEIDAUJU ŽMOGAUS SU MIKRAFONU ir beabejo svarbiausia su subrendusiu mąstymu.

• ,

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3465 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...